Přejít na obsah

stavo

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

stavo's Achievements

0

Popularita

  1. stavo

    EGR VENTIL

    Ty jsi fakt expert! K čemu tady to forum je? Ptal jsem se na zkušenosti a možnosti řešení. Rady jsem dostal a možnosti se nabízela spousta. Já jsem se rozhodl a ty tady meleš furt dokola. Ano. EGR prostě odchází a já měl tu smůlu že mi odešel. Přečti si po sobě ty kidy a neopruzuj už. Pokud tě to nezajímá tak se prostě nevyjadřuj. Ostatním moc děkuji za rady a možnosti řešení, zkušenosti atd. Ty běž do háje. Jestli chceš urážet dál prosím, ale pro mě tohle téma skončilo. Jo a nemám asi ani tak dobrý telefon jako ty. Já jen volám, ale jen komu chci. S tebou se fakt nemám chuť bavit.
  2. stavo

    EGR VENTIL

    Takže po výměně ujeto 1000 km a zatím paráda. Motor šlape bez vibrací, nechcípá, má znatelně větší tah. Takže doufám že nový EGR vydrží. Jinak se mi furt nechce věřit že to odešlo proto že neumím číst, jak tady napsal Zlatý partner MOTORPOWER! Protože to že mám smůlu že EGR odešel, tak s tím asi nic nenadělám ani já ani ostatní kterým se to už stalo. A pár jich už bylo (Někteří možná i uměli číst :-D ). Za rady a možnosti ( vyřazení EGR, vykuchání DPF, atd...) všem moc děkuji, ale po zvážení všech pro a proti jsem se rozhodl nakonec pro výměnu.
  3. stavo

    EGR VENTIL

    Dík za vysvětlení.
  4. stavo

    EGR VENTIL

    A to jako proč? Vysvětli prosím!
  5. stavo

    EGR VENTIL

    Tak kurvítko vyměněno! 7500,-Kč chladič spalin s ventilem, 400,-Kč geometrie, 1500,-Kč práce( a přijednom 2x rekuperace filtru DPF přez diag, takže celkem 9400,-Kč ( pro zajímavost ve Škodovce po mně chtěli 13500,-Kč).....a doufám že už bude pokoj! Jinak byly návrhy vyndat jak Chladič a taky vykostit DPF za 6500,-Kč ale to u mně neprošlo. Hodně štěstí smolařům jako já!
  6. Nechci tady řešit nejnižší která se kdy povedla, ale na displeji to píše dlouhodobou 5,6l což by mohlo být o trošku lepší.
  7. stavo

    EGR VENTIL

    Na kolik příjde vypnutí u tebe? Díky za info a fajn den.
  8. stavo

    EGR VENTIL

    Tak dnes jsem cinkl do TDIFUN a doporučili výměnu. Vypínání u 1,6TDI CR prý nemá smysl, ale jít by to mohlo. Zatím to ani nedělali.
  9. stavo

    EGR VENTIL

    Jak poznám poslední provedení?
  10. stavo

    EGR VENTIL

    Ty víš jak to vypnou?
×
×
  • Vytvořit...