Přejít na obsah

Roman1173

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    148
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

710 zobrazení profilu

Roman1173's Achievements

0

Popularita

  1. Omlouvám se pro oči nevidím
  2. Rok výroby a kolik má najeto?
  3. Hledej trippling,tripling apod.někde je dokonce návod jsk to udělat
  4. Zkus si ji půjčit od někoho na zkoušku a pokud to bude ok tak zkus vrakoviště nebo sehnat použitou na netu.Pokud tam byla voda tak bude podle mého vyskratovaná.
  5. Roman1173

    padajici budiky

    Čím jsi to pájel,klasickou pájkou anebo mikropájkou?
  6. Koukni sem http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/zadny-ostrekovac-na-oi-combi-premena-na-facelift Jinak trysku koupíš za cca 70 kč přímo u prodejců vozů Škoda.Někde tady na foru se to řešilo zkus ještě pohledat.
  7. Prodávám svojí Octávku přes internet a přišla mi sms: Dobrý den na internetu jsem našla váš vůz,o který mám zájem.Až budete mít čas,zavolejte prosím na 284022054.Děkuji Petra Hrabcová.Nedalo mi to a zadal jsem číslo internetového vyhledávače a kdopak mi psal? AAA auto,připadá mi že už nemaj ani na telefon.Takže pánové pokud vám přijde sms tohoto znění nevolejte zpět.
  8. Zdravím kolegové Mám problém s blinkry Octavia combi 2001 poface. Po cca 4 bliknutí přerušovač zrychlí at u leveho tak u praveho nebo varovkách,bliká chvilku a pak umře.Poradíte kde ho najdu?Hledal jsem na celém foru a nic užitečného jsem nenašel.
  9. Franco pokud nevíš jak spárovat dálku po výměně baterie koukni sem http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=253 .Pokud chceš předělat na vystřelovák tak koukni tady http://www.skodaoctavia.cz/clanek/predelani-klice-na-vystrelovaci
  10. Nehledej dál ale když máš dálku v klíči jak píšeš tak zjisti proč nefunguje.Může být špatná baterie v dálce (dej novou a znova spáruj) vadná komfortka,odešla dálka atd.Vyjde to levnějš ale podle toho co popisuješ bych to typoval na baterii nabo dálku.
  11. Koukni na kabely k destičkám jestli jsou ok.Hlavně na konektor,pořádně očistit a měl bys mít klid.
  12. Nafotit a poslat do Škodovky aby vyděli komu dávaj autorizaci.A kam že nemáme jezdit???
  13. Poradím poze s nouzovým zavíráním střešní okno.xls
  14. Zdravím kolegové poradí někdo jak přizpůsobit komfortku aby se zavíralo střešní okno při zamknutí? Pokud zamknu auto tak se zavřou všechny okna mimo střešního a už mě nebaví pokud ho zapomenu zavřít pořád líst zpátky do auta zapínat klíček a zavírat .Mám Octu I rv.99 centrál bez dálky.Za každou radu předem děkuji
  15. Roman1173

    Prosím o radu

    Padající ručičky se řeší tady http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=1273 a vinko zkus tady http://www.cardetect.cz/ tam zjistíš jestli je auto v pátrání a pod.Zkus se zeptat ve Škodovce jestli ti můžou zjistit servisní hystorii,pak se dá odhadnout kolik má octa nalítáno.Mě to zjistili zadara ale asi záleží na koho tam narazíš. Pří koupi mojí Octy měla mít najeto 140 000 km. ale v roce 2001 měla na poslední garančce 110 000 km takže evidentně stočenej tachák.
×
×
  • Vytvořit...