Přejít na obsah

Epi

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    77
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Epi's Achievements

0

Popularita

  1. Epi

    Epiho fullhrab

    Tak uzavírám tuto "autokapitolu" svého života. Před 2ma měsíci přesednuto do reprezentativnějšího vozu. Shrnutí - ovce byla po 6 let spolehlivým parťákem a najeli jsme spolu 175 tisíc. Nikde mě nikdy nenechala a největší závadou byl nefunkční haldex, což mimo to, že se vám do zasněženého kopce točí jen přední kola, tak není jak zjistit, žádná kontrolka k němu není. Zjištěno až po 5ti letech a to už se vědělo, že další rok půjde ovce pryč a tak se ani investice nekonala. Všem oktávkářům přeji, aby jim ovce též dobře a spolehlivě sloužily.
  2. Tak vím, že se pohybuje ještě na fóru skodahome.cz, tak třeba tam bude funkčnější.
  3. To už není dotaz sem, poradím jen poslat zprávu na člena Ferda25. To je šikulátor, ale nemyslím, že to bude taková sranda. No blíže ti sdělí on.
  4. Epi

    Spolahlivost 4x4

    Za mě taky OK, najeto 40 tisíc. Sem tam se fullhrab taky hodil, ale přiznávám, že většinu času by 2 kolka stačila.
  5. Mě to na 2.0 TDI vyletí někam k 1000 za minutu, vždy evidentně spojeno s regenerací DPF. Byl bych v klidu - musíš si zkrátka zvyknout, že si tyto motory žijí "vlastním životem".
  6. Epi

    Epiho fullhrab

    Takže 30 tisíc je tady a čeká nás první servisní. Jako kdyby to oktáva věděla, tak si ještě řekla o dolití oleje. Vyprd sem se na ni, crcnul tam 2 deci, aby zhasla kontrolka a do servisu už se to nějak dojede. Takže za celých 30 tisíc dolito půl litru fridexu a 0,7l ojele. Howgh
  7. Tak ten kdo má Kessy a používá ho, tak asi klíček tolik vymačkaný mít nebude. Jinak ano, ta "blanka" na čudlíkách je nějaká moc poddajná a asi se v porovnání s předchozími škoda klíči dřív vymačká.
  8. Epi

    Epiho fullhrab

    Tak zreklamováno sekání Columbuse, výsledek nula. Nahlásil jsem, že se sekal hlavně po ránu za chladného počasí. Pro jistotu jsem dodal i natočené video. Odpověď klaaická: Jó pane nám se nic neprojevilo, video jsme neuměli ani pustit, navíc je moc velké (180 MB) a škodovácký systém umí nahrát jen 50 MB. Tak to zkuste příště. Zase jsme vám to umyli a vyluxovali. Díky a čau. Byl jsem vyřízen rychle jak platba daňové upomínky. Nyní můžu čekat až přituhne a hryzavec se začne zase objevovat. :-(
  9. Epi

    Epiho fullhrab

    Tak jsem si pro zajímavost nakonfiguroval výbavu přibližně stejně jako mám teď, tak v L&K. Překvapilo mě a zároveň zarmoutilo, že L&K nabízí ještě pár prvků navíc (celokožak, el. sedačky, výhřev vzadu, chrompaket, adaptivní tempomat, Frontassit, Unibag, el. zadní víko) ale byl konfiguračně o 20 litrů levnější. Takže za mě se L&K "vyplatí". Jockere - OK vyzkouším a dám vědět.
  10. Epi

    Epiho fullhrab

    Standardní "soupravička" každého oktávaře třetího. Jinak dolito 0,5l a úplně nevím, jestli tu neonovu kejdu (fakt je ten olej takový neonový), považovat vůbec za olej. Přijde mě to jako taková vodička, tak se nedivím, že motůrkům chutná.
  11. Epi

    Epiho fullhrab

    Táááák a je to tady. Najeto 18200 a hláška "Zkontrolujte hladinu oleje". Jinak Columbus půjde evidentně na reklamaci, hryzání neustává, projevuje se hlavně do zahřátí vozidla. Jako by ten bastard neměl rád chladné rána, jak se zahřeje funguje normálně.
  12. KaldaTom, nemyslím, že je úplně něco špatně. Já jsem doléval taky po cca 9 tisících, mám to popsáno ve vlákně. Jednoduše doba šetření, tak se leje na risku min. Já jsem měl cca 3cm pod min, tak jsem dolil na max., dnes mám nějakých 17 tisíc a stále na max. Můžeš do servisu, "zreklamuj" a oni ti to tam dolejí.
  13. Epi

    Epiho fullhrab

    Tak bohužel, škůdka si řekla, že už mě nepoctila dlouho žádnou "srandičkou". Už 2 dny se mě docela festově "hryzá" Columbus. Nereakce na dotyk, tak na to párkrát poťukám, minutu nic a pak ve dvou vteřinách to udělá všechny tyto mé pokliky, bohužel to naskáče kam zrovna usoudí za vhodné. Tak si říkám, že už se to probralo a ejhle ono zase nic. Nevíte, jde nějak Columbus zrestartovat?
  14. Epi

    Katie

    Tý jo, to je "pohřebák". :D Tak hlavně, ať dobře slouží.
  15. Epi

    denní LED svícení

    Jestli myslíš, že při blikání se ledky jako ztlumí, tak ano. Hromada takových blbůstek jde dokódovat.
×
×
  • Vytvořit...