Přejít na obsah

Dragy_001

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dragy_001's Achievements

0

Popularita

  1. Přestalo to fungovat zrovna po dosti vydatném dešti, takže je to velmi pravděpodobné. Nevíte někdo, kde by se dala za nějaký rozumný peníz ŘJ oken sehnat?
  2. Nevíte někdo co by mohlo kromě kabeláže dělat tento problém?
  3. Tak jsem to dnes rozdělal, vytáhl kabeláž, vzal ji domů zkontrolovat a bohužel jsem nenašel žádný problém. Proměřil jsem to, jak jen to šlo, sundal pásku a kontroloval zda to není někde potrhané nebo případně zkorodované a nikde nic, vše v naprostém pořádku. Auto je r.v.2009, tak to snad ještě ani zkorodovat nestihlo. Nemůže to být v té jednotce co je ve dveřích? Nemá s tím někdo zkušenosti? Budu rád za každou radu. Díky.
  4. Diky moc za radu. Jeste mam dotaz, kde presne v aute konci elektrika z levych dveri? Resp. kde presne to muzu v aute odpojit, abych vytahl celou kabelaz dveri? Diky.
  5. Zdravím všechny, přestala mi náhodou fungovat elektrika v levých dveřích, nechodí stahování oken, tlačítka na zamykání a odemykání a ovládání zrcátek. Centrál chodí normálně, okénko levé stáhnout klíčkem nejde, pravé jde. Podsvícení svítí ve všech třech ovládacích prvcích. V elektrice jsou okna pouze přední. Myslel jsem si, že se jedná o klasický problém žluto-červeného napájecího kabelu, ale ten je v naprostém pořádku i po proměření. Ostatní káble ze svazku vypadají také v pořádku a není na nich patrno žádné opotřebení. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Děkuji moc za jakoukoliv radu.
  6. Zkoušel jsem na obě dvě strany a nic zvláštní to nedělalo. Říkám si, jestli by to nemohlo být některým ložiskem? Na rovince je to slyšet méně, v zatáčkách více.
  7. Ano kola. Napsal jsem to blbě - čím jedu rychleji, tím více to bouchá (i na neutrál)
  8. Zdravím, u mé Octavie Tour TDI mi začalo v přední nápravě něco mlátit a stále nemohu přijít na problém. Projevuje se permanentně i při jízdě bez motoru a mlácení se zrychluje s otáčkami. Servisák mi přišel na vůli na vnitřním kloubu poloosy, tak se tedy ten vnitřní kloub draze vyměnil, ale mlácení pokračuje. Nevíte někdo prosím co by to mohlo způsobovat? Ocením každou radu. Mnohokrát děkuji. Jakub.
×
×
  • Vytvořit...