Přejít na obsah

Laetry

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    187
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Laetry's Achievements

1

Popularita

  1. Laetry

    RS podvozek

    Samozřejmě, že je tam rozdíl... Myslím, že to bys mohl vědět, vzhledem k tvým plánům s autem. Každé auto má jiné zatížení náprav a tím pádem musí být i jinak nastavena tuhost podvozku. Pokud plánuješ tužší podvozek, tak se sériovým podvozkem moc nepochodíš a kupovat origo rs taky není to nejšťastnější řešení. Další otázka zní, jestli má smysl nějaká větší investice do podvozku u auta s 55 kW... Vyměnil bych všechny komponenty a dal plné silentbloky místo série. Auto by pak mělo ztuhnout dostatečně. Pokus chceš něco lepšího, tak bych volil asi ap s cenou okolo 10k.
  2. Laetry

    podvozek ap Sportfahrwerke

    -55/-40 je už docela dost... Já chci jít do snížení -35/-35, to je vůči mojí rs v podstatě -15/-15 a i tak se bojím, že to může být někdy problém. Takový brutální snížení o 5 a více cm mi přijde na daily car naprosto nepoužitelný. Na jaře budu taky řešit podvozek a právě taky nejsem vůbec rozhodnutej, jestli jít do ap nebo radši připlatit třeba za bilstein tlumiče a třeba hr pružiny.
  3. Laetry

    maxidot v rs

    Vyměnit budíky. Počítej s cenou za nějaký slušný kolem 4k + práce za montáž.
  4. Zrovna plechy jsou na zimu prostě nejlepší.
  5. Celý ovladač. Podsvícení je červené, tak jsem zkoušel přehodit jen krytky, ale nějak neseděly na původní ovladač. Stejně mě čeká změna podsvícení celého auta, tak až to bude aktuální, tak stejně předělám i tenhle. Objednal jsem ještě chromový ovladač světel, ale ten je nějakej nekvalitní, tak zkusím ještě jiného prodejce nebo koupím ten origo díl. :-)
  6. Po dlouhé době taková drobnost z Číny. :-)
  7. Ale koni str.t nejsou ničím zas tak zvláštní, ne? Tam není použita ta jejich technologie dvou trubek ne? Na kolik vyjde ten kit?
  8. Tak to sedí s tím, co jsem našel na netu. Jako bilstein je kvalita, ale já asi půjdu do komplet ap sportfahrwerke. Tam je cena někde kolem 10k za pružiny i tlumiče. Od bilsteinu dáš 13k jen za tlumiče a to už mi přijde celkem dost no. To bych možná koupil koni. Nevím no, taky tohle dost řeším a pořád nejsem úplně rozhodnutej.
  9. Ono na rs toho opravdu není zas tolik na výběr oproti normální o1. Můžu se zeptat kolik jsi dával za komplet b6?
  10. Laetry

    podvozek ap Sportfahrwerke

    Tak zaprvé máš ten dotaz ve trochu špatném tématu, ne? Zadruhé, byl jsi po výměně pružin na geometrii?
  11. Tak já nevím, ale očividně máš nějaký problém s chápáním textu... Chceš informace, tak hledej a pak čti. Nemáš čas a ani chuť? Tak to je tvůj boj. Tak to prostě v životě funguje. Informací o podvozku je tady toho dost.
  12. Laetry

    Silentbloky ramen

    Ty vole 14k... Tak jako kámo to muselo hodně jinej gang. I kdyby cena dílů byla 5k, což je brutální nesmysl (viz příspěvek od KaJe), tak jsi zaplatil 9k za práci... Jsem docela rád, že si toho dokážu spoustu udělat sám a zbytek mi dělá kamarád za "děkuju".
  13. No řekněme cca 25k komplet. To je docela ranec. Já přemýšlím o 4-pístkových brzdičích z ibizy Cupra. U nich je výhoda, že můžeš použít 312 mm kotouče, takže náklady na servis pak budou nižší, ale pořizovací cena je taky někde kolem 15k. Ono jako o1 rs brzdí v sérii víc než dobře, ale ten vzhled. :-D
  14. Tak asi jako pěkný no.. :D Můžu se zeptat na kolik přišly ty brzdiče? :) Díky.
  15. Asi první "atipický" kola, který se mi na oktě líbí. Dobrej výběr. :)
×
×
  • Vytvořit...