Přejít na obsah

khaika

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

khaika's Achievements

0

Popularita

  1. khaika

    Tempomat

    Diky za radu. Vyzkoušel jsem, ale bohužel i po delsim vyslapnuti spojky tempomat nevypne.. V německem navodu jsem se docetl, ze tempomat pri seslapnuti spojky nevypina. opravdu je to tak?
  2. Ahoj, na Octavia 3 pri vyslapnuti spojkoveho pedalu a prerazeni rychlosti nevypne tempomat a automaticky to zacne zrychlovat/zpomalovat. Nevite cim to muze byt?
  3. Zdravím, z ničehonic mi přestal funguvat dálkový centrál a otevírání oken. Přes dálkový centrál odemknu pouze kufr. Přes klíč centrál taky nejde a ani na ovladacim panelu dvěří od řidiče. Zkoušel jsem vytáhnout a zkontrolovat pojistky a byly OK ( tuším 6/14/38) a když jsem vytáhl pojistku 14 a dal zpátky tak to všechno začalo fungovat, ale tak na deset minut a zase central a okna zase nejdou. Nevíte co by mohl byt za trabl?
  4. Zdravim. stalo se mi, ze jsem sedl do auta, a nesly svetla, blinkry, vetilator atp. proste vse co jde po otoceni klickem. Objednal jsem novou spinaci skrinku a uz vse jde, jenze mi po otoceni klickem furt blika smerovka doprava. I kdyz dam smerovku doleva tak blikaji obe. Kdyz jsem odpojil vsechny packy na volantu, furt to blika. Jediny kdy to prestane je, kdyz vytahnu pojistku od smerovek.. Nevite co s tim? EDIT Vyreseno. Byl jeste vadny vypinac vystraznych svetel
  5. Ja si myslim ze menil napinak od klinoveho remene. Ten na retez asi ne ?
  6. Díky. Bohuzel muj dvorni mechanik opravuje auta jen jako bokovku, tak je tezke se domluvit. Neznate nahodou nekoho v Olomouci? Je fakt ze pri rozvodech mi menil nejaky napinak, jenze uz nevim kterej. Tehda to delalo jen v lete pri zahratem motoru a v oleji byly aditiva, ale ted to dela i v zime, takze mozna v souvislost v tom bude ?. Nejhorsi ze nemam moc cas davat auto servisovat, protoze musim s nim denne jezdit do prace ?. Jak moc velka je to zavada, at to fakt nezku****
  7. Nejsem prvni majtel a uz mi to dela asi 2 roky.. A jen na volnobeh pri zhratem motoru.. A jak si mam zmerit tlak oleje na koleni? To by me vazne zajimalo ?..
  8. Aha, tak olej radsi nic.. Fakt nevim.. asi budu jezdit tak dlouho nez se to rozsype a na kazde krizovatce budu pridavat plyn na 1000ot at to neklepe.. A co 5w50?
  9. Sací koš je čistý jak slovo boží, ten jsem kontroloval minuly rok.. Jinak vule mezi vackama nevim, ale ted jsem s vymenou oleje nechal delat rozvody pred cca 500km.. Ja ten problem radši budu oddalovat, protože to nemá cenu do toho vrážet a bůh ví kolik za hydra bude stat oprava.. jinak je to uplne ten samej zvuk, jako kdyz vypustite olej, nalejete novy a chvili trva nez se olej dostane uplne vsude.. Tak to taky cvaka.. Premyslel jsem jeste nad 10w60
  10. Ahoj, začalo mě trápit cvakání hydroštel. Kdysi mi to dělalo jen v létě za vedra na volnoběh při jízdou zahřatým motorem. Po čase jsem si začal olej měnit sám a dávám Castrol Magnatec 5w40 a začalo to dělat i v zimě po jízdě zhřátým motorem.. Koupil jsem tehda aditivum na zlepšení vlastností oleje a opět to začlo dělat až v létě. Když jsem měnil olej po druhé, tak jsem rovnou nalil aditivum pro hydroštely na ventily a opět to dělalo jen v létě.. a teď jsem měnil olej, nalil aditivum pro ty hydroštely a klepe to na volnoběh u zahřatého motoru i v tomto zimnim počasí. Když přidam na 1000ot, tak klepani ihned prestane.. Chci se zeptat? Je to na vymenu hydrostel nebo by pomohla zmena oleje? Jestli jo? Ktery bych mel volit? jeste podotknu, ze jezdim uz tak 130000km na lpg.. Diky za rady
  11. Taky mě napadlo, že při vyšší teplotě to může mín tlačit. Ale zase jak to může mít na to vliv? Olej menim nejpozději v 15tis, a to ten olej ještě vypada dobře.. Jinak je možné, že to může dělat nějaka ta nětěsnost na motoru? Jinak tam leju ten olej už po několikátý a až ted v létě se mi to ozvalo, jakmile přidám na 1000ot, tak to přestane..
  12. Zdravim, zacaly cvakat hydrostely, ale dela to po delsi jizde cca 200km a pri vyssi venkovni teplote od cca 25 stupnu, davam 5w-30. Nevite cim to je? Sitko olej cerpadla je ciste.. Zajima me jestli muze byt ko cerpadlo nebo ty zdvihatka a nebo neco jinyho.. Diky za odpoved.. Jo a stava se nekomu, ze rano nastartuje a hned to chcipne a pak to nastartuje jak nic?
  13. Mi povidej ted pred zimou. Jinak menila kuzi i alkantru. Nenechal jsem si dat pravou kuzi, protoze je draha jako prase a neda se objednat jen kousek..
  14. 1800 za obe. Ja si myslim, ze spis poskodila ty vyhrivaci decky :(. Kdyby mel nekdo poneti, jak to pod tou kuzi vypada a jak by se mohly ty decky poskodit, tak bych byl vdecnej za kazdou odpoved
×
×
  • Vytvořit...