Přejít na obsah

Martty23

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    606
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    Auta, auta, auta! Cyklistika, historie (2. sv. válka), motorsport (trucktrial, rally, závody do vrchu, autokros), automobilová doprava všeobecně.

Martty23's Achievements

0

Popularita

  1. Octa již dávno prodaná. Nový majitel se stará slušně, jen mu ji nějaký závistivec komplet celou obešel klíčem. :wallbash:
  2. Koukám, že jsem tu pěkně dlouho nic nenapsal. Spousta změn v životě, nebyl čas. :D A octa je momentálně na prodej... :)
  3. Jenže to je právě ono. Měl pojištěné kolo, ne sklep.
  4. Předminulý pátek jsem si kupoval nové horské kolo. Také mi nabízeli pojištění, ale odmítl jsem. Kamarádovi ukradli kolo ze sklepa v bytovce jeho přítelkyně. A pojišťovna se ohradila tím, že pojistka se vztahuje jen na sklep na adrese jeho trvalé bydliště. Možná to na něho jen zkusili a vyšlo jim to, nevím.
  5. Pokud se tam chystáš, tak parkování přímo před areálem, nealko pivo 25Kč, k jídlu polívka (vývar - 45Kč), nějaký sladký (medovník a tak). Příjemný posezení venku i vevnitř, fajn obsluha. Jen jsem to na svým MTB, možnost půjčit sjezdový celopéro za 400Kč na 4 hodiny. My přijeli a hned jsme jeli na trať, trošku nám trvalo se zorientovat ve značení. Doporučuji se prvně stavit v prodejně a zdarma si tam vzít mapku areálu. ;)
  6. Včera vyzkoušeny singletraily Moravský kras v Jedovnicích. Zázemí pěkné, tratě super, jednička spíše dětská, ale zase dlouhá, dvojka už je zábavnější a trojka vyžaduje trošku umu. :) Za mě doporučuju, ještě su zvědavej, jak budou vypadat chystané traily v nedalekých Boskovicích. :)
  7. Dnes k nám do práce přijela na STK černá O1 RS s jihlavskou značkou, prohodili jsme pár slov. :) Ani jsem se nezeptal na nick. :D
  8. Pohybuješ se po špatných ulicích. :D U mě to byla náhoda, v Brně jsem denně, pokaždý jiným autem, takže mě nikdo nepozná, ale až teď se mi takhle poštěstilo.
  9. Dnes se zadařilo, dva odchycení po Brně. :) První odchycený byla jedničková octa s jihlavskou RZ, vyfotit jsem nestačil, ale troubil jsem, blikal a mával. Bohužel bez odezvy. Jel jsem bílým služebním scoutem, červeno- šedé polepy. :) Druhý odchycený byl na Gajdošově, já sjel na Olomockou, ty jsi pokračoval na Černovickou. :) Dál tady mám dva odchycené z dřívějška. :) Pouť Velké Opatovice Kaufland Boskovice
  10. Řízni pružinu o závit flexou a máš to. Je to rychlý, levný a v podstatě to je stavítko, čím víc řežeš, tím si níž. Jen je problém to dostat nahoru.
  11. Tak bacha, nebyl jsem včera ve Vaňkovce odchycen já, ale byl tam odchycen Hanzl. :P :D
  12. Martty23

    Fitcentrum

    Chlapi, vyzkoušejte FST-7. Silově jsem to hodně pocítil, pecka. :)
  13. Tak kdopak dnes utrácel v Olympii Brno? Šel jsem s kamarády od auta a všiml si oranžovýho Stiga na čelním skle. To mi bylo podezřelý, tak jsem auto obešel a no joo, člen chycen.
  14. Jinak interiér je perfektní! :) Ale su rád, že ho nemám, protože pak by mě kvůli jeho údržbě viděli doma ještě míň, než teď. :D
×
×
  • Vytvořit...