Přejít na obsah

spicik

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    51
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

spicik's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, jak se vynda prosím ten celý zapalovač díky. Popřípadě jak jsi to lepit prosím.
  2. tak jsem si s tím pohrál, folii na velkém rémečku jsem zdupal, takže zítra znova a bude to hotové komplet..
  3. Foliatec, stranu která je na fotce budu predelavat jelikož jsem ji dělal jako první a poprvé takže tam jsou takový kapance že jsem to strikal moc zblízka, ale tak objednán ještě jeden sprej kola vycistim a udělám znova. Ano je to foliatec, pohodová pracicka s tím a barvu jsem z pneumatik dostal acetonem..
  4. Tak dílo hotovo, snad pěkné, mně osobně se to líbí, ale rád si poslechnu i váš názor. Jediné co se mi nepovedlo je, že jsem nechtěně striknul i na pneu nevíte čím to dát dolů? :) předem díky
  5. No já budu mít 2x400 no. Tak uvidím, když zbyde udělám i vnitrky :-P
  6. též by mě zajímalo, zdali vydají 2 spreje i na vnitřek kol. Každý stříká jen vnějšek a nikde jsem neviděl vnitřek, zítra mi má foliatec přijít tak poradíte..?
  7. Myslím, že to je jen o pruzinach, že by tam nemělo nic jiného hrát roli, ja to na autě nejspíš mám, podívej se v sekci podvozek na téma: po výměně kol je auto výš. Když bys to takhle chtel, zjisti si co to obnáší a ozvy se. Pokud jde jen o pružiny tak se můžeme dohodnout, protože ja už to nechci a a chci to dát tak jak to má být dolů.
  8. spicik

    Maxidot

    Dokáže mi zapojit budiky do před fl. I kdyz je mám bez pinu? Jsem z trutnova a to by mi docela bodlo když je od náchoda.
  9. Sám bych rád věděl proč je tak nízká
  10. Za studena na volnobeh 0.6 a při zahrátem s econ klimou až na 0.3 ;) vše origo bez jediné úpravy ;)
  11. Ahoj, je to plíšek na převodovce, nevím přesně jakej, ale v servise mi ho odhli, jak zde radil jeden kolega a opravdu pohoda, taky mi to dělalo jen při zahřátem motoru, nejhorší to bylo v zimě, setrvák, spojka, nic. Převodovka a na ní doléhá plíšek časem začne rezonovat v nějaké chvíli a zní to divně. Takže jedině takhle ti poradím, ale i mně to pomohlo.. ;)
  12. Tak kdo by chtěl ten paket, nechť si ho přijede sundat a koupit :D. Popřípadě vyměním za normal stav :)
  13. Vůbec ne.. Hloubka dezenu je pouze o tom, jak moc sjeté jsou pneu, pouze o vaší bezpečnost se jedná. Na haldex to nemá vůbec žádnej vliv :-)
  14. Nevadí to, hlavně jestli mají stejné rozměry vpředu jak vzadu aby jste vzadu neměl vyšší a v předu třeba nižší profil pneu atd.. Hlavně musí být na nápravě stejná kola.
  15. Na radiu není schéma? Už si to nepamatuju, ale stoprocentně se to musí připojit na kostru.. hlavně ze to hraje, navi funguje atd. Posílám schéma podle kterého jsem zapojoval já. Pošli fotku schématu zapojení co je na rádiu Myslím si ze ta věc s kterou nevíte kam s ni Tak to je pro parkovací kameru, pokud nemáte asi vás nemusí zajímat. Na schématu musí být reverse to je zpatecka a tak nejspíš připojit ten oranzovej kabel. Dejte vědět, vrtá mi to.hlavou
×
×
  • Vytvořit...