Přejít na obsah

Tovi

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Tovi

  1. Dobrý večer, Měl bych představu 600,- za sadu s bílým okrajem nebo s černým.
  2. Dobrý den, mám tu na prodej textilní koberečky z OC II a pár dílů, které mi zůstaly doma. Ceny jsou dohodou. Předání možné v okolí Písku nebo Tábora popřípadě mohu i poslat. - textilní koberečky s bílým okrajem - textilní koberečky s černým okrajem - ovládání stahování oken pro 4x el. okna, jako nové - skla zrcátek Octavia II před FL, jsou z RS - takže jsou do modra a jsou vyhřívané - páčka tempomatu - Panel ovládání klimatizace pro vyhřívané sedačky na Octavia II po FL - Přetáhněte sem soubory, které chcete připojit, nebo vyberte soubory... Celková maximální velikost 486,36MB Můžete připojit maximálně 25 souborů Vložit další média Nahrané obrázky IMG_0096[1].JPG 1.1 mb · Hotovo
  3. Prodám ovládání klimatroniku pro vyhřívané sedačky. Orig. čislo 3T0907044BL Cena: 1500kč.
  4. Prodám komplet černá vyhřívaná zpětná zrcátka z Octavia II RS. Jsou nepoškozená a nejsou ani poškrábaná, nejraději bych je prodal jako pár. Cena za obě 2600,-kč
  5. Prodano, prosim smazat
  6. Cau, jojo jeste jednu na kombika mam.
  7. Cus, jižní Čechy, kousek od Tábora
  8. Zdravim, tak po delší době se mi povedlo sehnat dvě dvojitý podlahy na OC II kombi. Jsou ve slušném stavu a samozřejmě zcela kompletní. Bohužel už se blbě schání a tak potřebuju za jednu 1700,-Kč. Kdyby měl někdo zájem tak SZ, nebo sem a nebo na 602 630 156
  9. Ahoj, bohužel zatim už žadná nejni.
  10. Prodám Sport sedačky do OC II. Přední sedačky mají airbagy, ale bohužel nemají výhřev, jsou výškově nastavitelné. Sedačky jsou vyčištěné a naprosto v pořádku. Sedačky jsou podobné jako RS sedačky!!! Cena 6000,-Kč Dotazy piště kdykoliv a nebo zavolejte na 602 630 156
  11. Zdravím, prodám světlé sedačky do OC II, přední sedačky mají výhřev a airbagy. Sedačky jsou vyčištěné a v naprostém pořádku, byly demontovány z bouraného auta, které mělo najeto cca, 90000km. Obě přední sedačky jsou výškově nastavitelné. Mohu k tomu prodat i světlou loketní opěrku. Cena 4000,- Kč Dotazy pište kdykoliv a nebo rovnou zavolejte na 602 630 156
  12. Ahoj, mám takovej problém, měnil jsem převodovku po bouračce a tu, kterou jsou tam dal tak mi na budíkách ukazuje blbě rychlostní stupně. Asi nejspíš je to jinym převodovým poměrem kol, ale chci se zeptat, jestli to jde nějak udělat aby to ukazovalo dobře a nebo to i klidně vypnout. Předem díky.
  13. ahoj, podlaha byla kousek od Tábora. Bohužel už nemám ani jednu, ale schvalně jsem to tu nemazal protože jsem měl přislíbeny asi další dvě podlahy ale pořád ještě nejsou.
  14. Tovi

    Divné cvakání

    Zdravim, tohle je jen čidlo na klimatronic. Vůbec mě nenapadá co by pod tím mohlo cvakat. Jedině ho zkusit vyndat a kouknout jestli to čidlo tam sedí dobře. Stačí slabej šroubovák a to čidlo opatrně vydloubnout a kouknout tam.
  15. Takže kapota ti povolí a povyskočí jo? Už jen tedy drží na té západce, koukni jestli nejni jen přeskočená ta tyčka která uvolňuje tu pojistnou západku. Kdyžtak tam opatrně strč ruku a odjisti ji.
  16. Tovi

    Zadní zámek pásu

    Přesně tak jak napsal Kracco, je to jednoduché, drží ho jen jeden šroub který drží i zároveň pás. Jestli si to ještě nesehnal tak bych ti to snad někde mohl sehnat a i poslat.
  17. Ahoj, je to rozdílný podle typu filtrboxu. Jeden typ ma vzadu dlouhé šrouby po celé výšce vrchního dílu filtrboxu a druhý má všechny šrouby stejně dlouhé. Pak se ještě liší šrouby podle typu hlavy, jedny jsou na křížák a druhý jsou na torx ale když dáš všechny stejný tak je to jedno. Možná bych někde dokázal nějaky pěkný originál šrouby sehnat za něco málo.
  18. Dobrej, nevím jestli jsem si uplně jist, jestli je to relé žhavení, ale myslim si, že je v motorovém prostoru pod boxem na pojistky, je tam zastrčené ze strany, je to takové větší relé. Kdyžtak sory jestli to nejni ono;-)
  19. Zdravím, prodám kompletní dvojitou podlahu pro OC II combi, je kompletní i s maticemi pro uchycení bočních stěn, viz foto. Cena 1500,-Kč. Piště sem nebo volat, psát na 602630156. PS: mám ještě nějaké plasty a další blbosti do kufru a celého interiéru na combi.
×
×
  • Vytvořit...