Přejít na obsah

honza72

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

690 zobrazení profilu

honza72's Achievements

0

Popularita

  1. Dodelani pal PC do roomstera TDI/2007 stoji 3500kc komplet vcetne montaze. Ta je mozna po dohode na pockani..Umim pripadne i tempomat a maxidot..

  2. Nebudu se tu na nic vymlouvat, ale myslim, ze Alibaba nevi, co pise.... Za profika jsem se nikdy nepovazoval a tempomatu jsem udelal myslim dost.... Rozepisovat se tu o tom, co se vse menilo s MR 2010 od KT 22/2010 jsem se nechtel. Kazdopadne, abych upresnil dotaz...Zajima mne, jestli se uz nekdo setkal (jako bohuzel ja ano), ze mu podvolantovka na MR2011 nepodporovala tempomat.. Je-li to stejne jako predtim, ze pokud neni pal PC, nejde tempomat atd... Ktere podvolantovky - cisla dilu (krouzky airbagu) podporuji pal PC a tempomat a ktere ne. Jak to je s Octavii Tour a Octavii Prima... Mne problem nastal na Octavii II Prima..Po vymene podvolantovky zacalo vse fungovat jak ma.. Pokud se na foru nebudu moct na nic zeptat, pak je tu uplne nanic.. H. A pro uklidneni, prvni tempomat OII Facelift MR 2011 jsem montoval v KT 24 roku 2010, coz je 2 tydny po nasazeni do vyroby...Obavam se, ze tu v tu chvili nikdo ani netusil, ze neco podobneho je.. Vsem ostatnim dekuji za rady a poznatky..Pokud by nekdo mel cisla "podvolantovek" i s tim, co umi, byl bych za ne rad...
  3. Mam dotaz, s jakymi uskalimi jste se jiz setkali pri dodelavani tempomatu u OII facelift? Je mi jasne, ze packy jsou jako modul obe a musi se doathovat drat do r.j. motoru.. Predpokladam, ze pokud auto nemelo pal PC, musi se vymenit i "podvolantovka jako jeden kus s krouzkem airbagu" . Uz nekdo vi, ktere podvolantovky co podporuji? Jaka jsou uskali po jeji vymene s dorazama volantu a nakalibrovanim ESP? Kudy vedete nejlepe drat do motorovky? Aktivace je pak myslim dlouhym kodovanim v motorovce a podvolantovce.. Prosim o jakekoliv zpravy.
  4. servisovano v posledni dobe kde???? Nemel nekdo v posledni dobe v ruce klice od auta, aniz by ho majitel videl??? Servis??? Fungovaly po servisu oboje klice od auta??
  5. Jojo, vycteni pinu, nebo meneny stav ujete vzdalenosti-...Pretoceny tacho..
  6. honza72

    MaxiDot

    Jak pise Cosby...Taky delam oboji...jaky je rok vyroby auta (maxidotu)? Zobrazuje kontrolku tempomatu? - jsem stredni Cechy.. H.
  7. Rucickama se smi tocit jen v protismeru....Takze tocit v protismeru o 350 stupnu...
  8. Mozna bude potreba jinej krouzek- jak pise Rolbar Taky bych to mel umet.
  9. honza72

    Komunikácia MaxiDOT

    Mel sis koupit RNS a ne Columbuse... Ale i po spravnem nakodovani mi Columbus po delsi dobe naskocil na Maxidotu. Jake mas cislo dilu navi? zacina 3T0..? Zkousel si jeji kodovani? Kdyz navi odpojis, menu funguje- predpokladam... H.
×
×
  • Vytvořit...