Přejít na obsah

Rouballik

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    96
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

3 618 zobrazení profilu

Rouballik's Achievements

0

Popularita

  1. Rouballik

    Baterka do auta

    Proč dáváte větší akumulátor? V čem to je lepší? Mně se nikdy nevybila.
  2. Rouballik

    Baterie

    Opravdu tam nejde dát jiné? Proč?
  3. A to je na CC-autodílech hřebenové řízení repas a nebo nové?
  4. DCC sportovní podvozek není jen o tlumiči. Je tam toho víc včetně zásahů do interiéru. Kamarádovi to dělali a nikdy víc musím říct.
  5. Rouballik

    sportovní podvozek

    Matka se dává vždy tam kam je určená. Někteří výrobci je mají pod třeba TATechnix, AP atd.. A někteří nahořu. Vždy to určuje TÜV. Nejde prohlásit že nahoru nebo dolu je prasárna. Je to dané. TATechnix DEEP je výškově stavitelný podvozek pro naprosto extrémní snižování. Na webu maj fotku na Golfu 5. Dávám dolu.
  6. Doplním starší téma, ale našel jsem bez odpovědi. Tlumiče B4 od Bilsteinu jsou sériové tlumiče se sportovnější charakteristikou a lze na ně jako na klasické sériové dát jakékoliv sportovní pružiny do -40mm. Pokud je smyslem toho celého zlepšit jízdní vlastnosti, tak to chce kompletní sportovní podvozek s TÜV ať je to AP, KW,, ST, H&R to je jedno.. Pokud se dá série se sportovní pružinou výsledek je snížení, ale vlastnosti jdou do korpu.
  7. Litá kola s ET35 a ET38 jsou nerozeznatelná. Jsou to cca 3mm, které na autě úplně zmizí. Základ je ale to co povolí techničák nebo tam lze zapsat. Nic víc nic míň.
  8. Já jsem originály zapisoval na základě TÜV těch disků. Taky to šlo. Prodávaj se klasicky na eshopech a maj samozřejmě TÜV.
  9. Hele dělaj problém při zapsání 9,5j? Mám v TP elektrony 18ky ale na 8j, ale chtěl bych tam širší gumu a ty 8j mi pro DEZERTY v potřebném rozměru nedělaj.
  10. Rouballik

    alu kola

    Ano tato alu kola máme zapsané ve firmě na šéfově autě. Má teda ale ten nejsilnější motor jestli to něco mění nevím. Pokusím se vyfotit v TP pokud ho najdu v kancelu. Možná bude u účetní.
  11. Chalpci jak to je s geoškou pokud jsou na autě alu kola co tam nemají být????? ? Kámošovi jsme dávali větší brzdy a musel si tam dát 18ky kvůli brzdám. Jeho stávající 15ky nešly. Ta kola mají ET29 a šířku 9J. Jde na tom normálně udělat geometrie a nebo to ty elektrony vylučují?
  12. Z 99% je to přidřené ložisko a dělá to pružina jak se ti roztahuje. Taky to ale může být horší a jde ti to od řízení. To by pak bylo na repas řízení a to je pak s výměnou kolem 10 tis.
  13. Rouballik

    Tlumiče

    Na tohle auto olejové tlumiče nepatří. Tlumič je párová součástka takže určitě v páru nebo nejlépe všechny. V předu na horním uložení je ložisko, které je nutné vždycky vyměnit. Stojí celé kolem 300 Kč / ks. Za sebe mohu doporučit tyto němce: https://vwshop.cz/34473-octavia-1
  14. Dával jsem Octavu na udělání repase na hřebenové řízení s výměnou táhel. Ptal jsem se jak poznávají ty rozměry. Jestli vinko atd, protože mě to zajímalo. Předem jsem koukal na ceny atd. Dozvěděl jsem se že i oni to radši vyndaj a změřej, protože v tom je poměrně solidní bordel. Hlavně jak to každej předělává, tak už v ničem není origo.
  15. Tady máš krásný článek od servisu https://servisdecin.cz/vytekly-tlumic-vrzani-tlumicu-test-tlumicu-projevy-umirajiciho-tlumice/
×
×
  • Vytvořit...