Přejít na obsah

ChlebaSmaslem

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele ChlebaSmaslem

  1. Zdravím všechny nadšence Octavií... Chtěl jsem se zeptat zda někdo řešil zobrazování náhledů alb při přehrávání hudby z aplikace Spotify přes bluetooth? Stává se mi totiž že náhled alba je jen tak u 20% hudby které přehrávám, zbytek jen nějaký generovaný obrázek ve stylu "Rock and alternative" atd. Vím že Columbus má nahranou databázi Gracenote, bere si tedy náhledy odtud i pro Spotify? Je možnost nějaké aktualizace databáze? Co jsem hledal na zahraničních fórech, tak lidem to zobrazování alb chodí celkem dobře, i když neříkám na 100%. Každopádně jsem se dočetl že aplikace Spotify jako taková by měla posílat i nějaké data, která právě zahrnují náhledy alb. Takže spíš hledám chybu v sobě a nějakém nastavení.. Děkuji za každou pomoc.. :)
  2. Hmm už to vidím, on to zvláda jen 12s a pak potřebuje zásah aby věděl že stále dávám pozor při řízení.. Tak to jsem doufal že to umí víc.. Je to škoda, takhle je mi to spíš nepříjemný při řízení... :(
  3. To je klasická nemoc Octavii II, taky jsem ten kondenzátor musel měnit.. Novější verze kondezátoru už nemají tu plastovou zátku ale mají to krásně zavařeno čímž je problém vyřešen.. Mě celá operace stála kolem 5000,-
  4. Dobrý den, chtěl bych se s vámi podělit o svůj problém a doufám že i přijít na řešení.. Nefunguje mi "lane assist", respektive funguje ale je po dobu asi 10 - 30s, po té se odpojí a napíše ať převezmu řízení... Zkoušel jsem ho zatím je párkrát ale vždy na přehledném dobře značeném úseku dálnice, bohužel dýl jak 30s to nikdy nezvládl.. Volant sebou "šije" ze strany na stranu a jde vidět že má problém se udržet i na rovné cestě. Podotýkám že kamery, radary a všechny možné čidla jsou naprosto čistá, protože jestli něco nesnesu tak je to špinavé auto... :)
  5. Tak se taky připojím jako hrdý majitel CNG, průměrná spotřeba za posledních 10 000km je: 3,6kg/100, a na benzín kolem 6l/100.. Jinak nejnižší co jsem měl bylo asi někde kolem těch 3kg/100 ale jako vždy je to dost o dopravě.. Každopádně jsem z tohodle paliva naprosto nadšený a už teď vím že další vůz bude nejspíš znovu na tohle palivo.. :)
  6. Hmm bohužel tomu tak opravdu je.. Víte někdo proč tomu tak je, a montáž je u CNGček možná pouze originál z výroby?
  7. Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na možnost dodatečné montáže tažného zařízení na Octavii 3, 1.4TSI CNG.. Bohužel jsem se před koupí pořádně neinformoval a teď na internetu zjišťuji, že nejspíš není možnost dodatečné montáže na CNGčko.. Nemáte někdo nějaké zkušenosti nebo rady jak to udělat? Bohužel nejspíš bude problém i ve velkém TP, kde je u položky "Největší povolená hmotnost připojeného vozidla - 0". Nechce se mi totiž po půl roce prodávat auto, zvlášť když jsem narazil na hodně slušně vybavené CNG, což jak jsem se díval na inzeráty není zvykem.. :( Odesláno z mého Redmi 4X pomocí Tapatalk
  8. Prodáno, prosím smazat.. Děkuji
  9. Jeste bych dodal ze ma zavada se projevuje jen pri zahratem motoru, dokud je studenej tak slape jak svycarsky hodinky.. :)
  10. Mam uplne stejne problemy jen motor 1.9 - 77kw, momentálně najeto 240 000. Dokonce jsem se svuj problem snazil natocit: Uz to resim tretim rokem a nikdo mi neni schopen pomoct, diagnostika neukazuje nic, rozvody nove, oleje menene kazdy rok a jednou za 60 000 i v prevodovce, EGR vycistenej a takhle bych mohl pokracovat dal.. Kazdopadne se to behem tech trech let nezlepsilo ale co je pozitivni ani nezhorsilo a naucil jsem se s tim zit. Kazdopadne kdybys na neco prisel, poprosil bych te jestli bys podal svoje zkusenosti.. Dekuji.. :)
  11. Mám jeden už rok a půl z aliexpress od švédského prodejce, a nikdy s ním nebyl žádný problém.. Jediný problém na co jsem byl samotným prodejcem upozorňován bylo ať nestahuju aktualizace VCDS ale ať běžím pořád na staré verzii která je shodná s kabelem.. A jak říkám, kódoval jsem od corner funkce, přes vypnutí hlašení o tom že nejsem připoutanej, různou diagnostiku až po mazání servisních upomínek atd.. - vše bez jediného zaváhání... :)
  12. A ted trochu jina otazka, co kdyz se mi ji povedlo urvat? Jde nejak rozumne bez rozdelani pulky motora dostat ven? Jednu jsem mel vadnou, ale rikal jsem si ze pro jistotu vymenim vsechny, no a takhle to dopadlo.. :( Nastesti tahle je zatim v poradku, ale asi tomu tak nebude naporad.. :( Zhavici svicka se trhla presne v miste kde konci blok motoru, takze neni ji ani za co chytit... Nejake napady? Zkusil bych to nafotit, ale jsem az do vanoc mimo CR takze i mimo auta.. Jen ze jsem tady videl to tema, tak jsem si rikal ze za optani nic nedam..
  13. Jo tohle je normální.. Nebo aspoň u té mojí... :)
  14. Jestli můžu mluvit za sebe... Samozřejmě větrák puštěnej hodně na silno (nevím přesně kolik, cca na třetí stupeň od konce) a samozřejmě všechno hnané na sklo.. Výsledek stejný, dokuď nezapnu klímu..
  15. Mám podobný problém, a nechci kvůli tomu zakládat nové téma tak to dám sem... (Snad to nevadí) Na mojí Octavii II před FL se zas mlží okno při dešti pokuď mám zaplý jen větřák, jakmile zapnu klímu je vše v cajku.. Je to normální jev? Taky mě přijde blbý jezdit s klímou v dešti když je venku 25°C a muset mít klímu zaplou třeba na 23 abych nezmrl.. :D
×
×
  • Vytvořit...