Přejít na obsah

HONZA_TOUR

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    auta, cyklistika

HONZA_TOUR's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj lidi, dneska jsem dával chromové kroužky na budíky a omylem jsem se dotknul rychloměru. Ručička spadla dolu pod nulu. Ostatní je v pohodě jen ten rychloměr. Nevíte co s tím? Jde to opravit přes diagnostiku nebo jsou potřeba nový budíky? Díky moc za rady.
  2. Na Kladně už taky prší. Už to vidím, že bude chcát celou cestu.
  3. Díky. :D Jj hýčkám si jí. Jezdí většinou jen za hezkého počasí. ;)
  4. Dnešní přípravy na sobotní Škoda Treffen. :D
  5. Kluci, nevíte kolik se minulý rok platilo vstupný? Dík
  6. Prosím o pomoc, dnes v 10h. ve Slaném ukradli kolegyni jedničkovou černou Octavii Combi 1SN4116. Dík.
  7. Jo jasně v pohodě. :D Mě to jen štve, že to auto pomalu ještě nic nenajelo a už to vydává takový zvuky. Ale jak říkáš, dám tam tu gumu na lepidlo a ono to zase něco vydrží. ;)
  8. Tak jsem to dneska trochu projel a řekl bych, že je to trochu znát, ale ne zase nějak výrazně. Zase jsem ale nebral zatáčky až na hranici možností auta. Chtělo by to ještě sportovní stabík nebo alespoň ten z RSy. To ale až zase časem. :)
  9. Hmm tak to jsi mi moc nepotěšil. Ach jo. :(
  10. Dobře zkusím to a díky za radu. ;) Vrže to fakt hrozně, je to slyšet i když zavírám dveře. Auto staré 4 roky, najeto prd ... to my fakt hlava nebere. :(
  11. Kluci, prosím poraďte, vrže mi hadice od klimy dole u chladiče (viz obrázek) o ten spodní plech nebo co to tam je. Vždy když mezi to narvu gumu, tak je chvíli klid, ale ta za pár dní vypadne a vrže to znovu. Už vám to někomu taky dělalo, je to hrozný zvuk, hlavně když jedu přes nerovnosti pomalu, tak to zní jak stará rozvrzaná kára. :(
  12. Dneska jsem konečně namontoval sportovní stabilizační tyčky. Snad to bude v zatáčkách znát. :o
  13. Díky za ohlasy. Nad znakama jsem přemýšlel, ale nakonec jsem si to rozmyslel. Říkám si, že to tam má být, jak je to z výroby. ;-)
  14. Díky, díky všem. Jo, budu muset s ní začít trochu asi jezdit. :D V červenci jí trochu protáhnu do Německa na Škoda Treffen. :) Dnes na srazu Škodahome v Praze.
  15. Kluci díky, vážím si toho. :)
×
×
  • Vytvořit...