Přejít na obsah

Keyba

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

537 zobrazení profilu

Keyba's Achievements

0

Popularita

  1. Diky, jsem rad, ze se libi ;) Pokud by mel nekdo zajem, v Brne neni problem.
  2. Keyba

    Budíky - zmena farby

    Diky, jsem rad, ze se libi ;) Pokud by mel nekdo zajem, v Brne neni problem.
  3. Borci, zvladate nekdo upravu, nebo uplnou deaktivaci canbus kontroly zarovek, nekde na Morave? Mam LED v parkovackach i v dalkovych a pri otoceni klicku mi samozrejme nekolikrat probliknou.. Hlaseni chyby v budikach mam vyresene, o to mi vubec nejde. Potrebuju proste jen aby neblikali pri otoceni klicku... Dik ;)
  4. Vyrabel jsem si multifunkcni rele ktere se chova podobne jako CH a LH. Napojene je jen na predni LED svetla, senzor jsem tam nakonec ani nedaval. Doba svitu je nastavitelna, spotreba minimalni a vypada to efektne :) Aktivace sviceni CH zacina pri vypnuti svetel (denni mi zustavaji svitit jeste 50s po zhasnuti). Kdyz jedu jen s dennima, sviti pak asi polovicni cas... Jen jeste resim kam napojit LH... Potrebuju signal (kratky +12V) pro aktivaci toho rele. Napada me jedine vzit to z napajeni motorku pro odemykani dveri.. Nevite nekdo ktery je to konektor a pin na dverove jednotce? Nebo kde bych nasel takovy signal? Diiiky :)
  5. Keyba

    Budíky - zmena farby

    Varianta s modryma rucickama :)
  6. Spatne sem ju nasadil a odfotil to driv, nez sem si toho vsiml :D
  7. O vikendu jsem si trochu pohral s LEDkama s ruznyma svitivostma. Prikladam par slibenych fotek ruznych barevnych kombinacich a intenzit, pro predstavu a porovnani.. ;) Barvy a intenzity: 1. Modra 2. Cervena, original Volkswagen 3. Zelena, original Skoda 4. Bila, 85mcd, 7.500K 5. Bila, 85mcd, 6.500K 6. Bila studena, 50 mcd 7. Bila, 150mcd
  8. Fotku vysledku jsem daval o par prispevku vys.. Kazdym dnem by me mel dorazit balik jeste s jednou svitivosti. Napajim pak vsechny intenzity i teloty barev co mam, nejak vedle sebe, nebo rovnou do budiku a vyfotim pro porovnani. I v porovnani s puvodni zelenou a cervenou VW ;)
  9. Ahoj, promin, prezdivku uz sem opravil ;) Povedlo se me sehnat par SMD diod ve vic svitivostech (60-450mcd), vcetne tech 150mcd, tak jsem testoval. Chtel jsem hlavne vyzkouset svit v praxi. Za bile jsem totiz jeste nemenil, zatim pokazde jen barevne.. Nakonec me sedelo jen ty pod 100mcd, jinak bych si vzal od tebe v tom pouzdre PLCC2. S tim se urcite lip manipuluje.. Samozrejme krome svitivosti zalezi i na teplote barvy a uhlu svitu. Proto pisu ze kazdy podle vkusu. Urcite tim nechcu rict, ze tvoje sviti prilis :) Mam pripadne foto s obema diodama na porovnani, ale nejlepsi je samozrejme videt to na zivo a posoudit co komu sedi. Nabizim je i na prodej, protoze objednat dodatecne jsem jich musel minimalne 1000ks, tak jich mam ted zasobu :D
  10. Kdybyste měl někdo v Brně a okolí zájem, můžu kompletně změnit barvu podsvětlení budíků, palubovky, rádia... Mám k dispozici i samotné SMD LED diody... Nějaké tu nabízí i Danikd, ale já jsem volil mnohem menší svítivost (tím ale nechcu říct že nabízí nevhodné, jen na můj vkus bylo 150mcd u bílých diod dost). Není problém dodělat i osvětlení nástupního prostoru, podsvit kliček ap... Případný kontakt do SZ, dík :)
  11. Ahoj, ja sem to napojil na napajeni osvetleni ovladace zrcatek
  12. Dodelaval jsem si podsvetleni vsech klicek a vyresil jsem to normalne SMD diodou mezi klickou a plastem. Bez vrtani nebo pilovani, jen nalepil. Nejde vubec videt a podsvetluje to krasne. Jen byl boj vychytat svitivost... Napojil sem to normalne na napajeni osvetleni el. oken, takze spina se svetlama. Zaroven s tim i osvetleni nastupniho prostoru zespod dveri, to sviti pri otevreni. Hral sem si s tim docela dlouho, ale vysledek stojio za to ;)
  13. Cesky Rozhlas uz na toto tema odvysilal i reportaz. Jsem rad, ze k necemu tento prispevek je. Slecna totiz kontaktovala i jine cleny fora s timto problemem, tak snad se veci daly trochu do pohybu ;) Kratky clanek k reportazi je i zde: http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_zprava/1606376
  14. V mojem pripade nic. Auto sice hned prevazeli do Brna, ale nejspis na odtahovce.
×
×
  • Vytvořit...