Přejít na obsah

novej

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    33
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

382 zobrazení profilu

novej's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, auto mui zahlásilo po zapnutí zapalování "zkontrolujte hladinu oleje" Olej jsem dolil (byl na spodní risce), ale hláška se nevynulovala. Po každém zapnutí klíčku tato hláška vyskočí a za jízdy pak svítí výstražný trojúhelník. Nevíte jak se toho zbavit? Octa 3 RS diesel
  2. za ten rok jsem zjistil že tenhle motor je náchylnej na dýlku cesty. Když jedu 100 v kuse tak jedu pod 6, ale to jen podle pC jinak skutečnost je o půl litru vyšší. Ale mých 90% cest je do práce a to je ubohejch 20km. Tak mi to na tu cestu ukazuje těsně pod 7 litrů, ale zase skutečnost je u půl litru jinde. edit: Mám tam 198 koní na brzdě, s originálním softwearem jsem byl o půl litru úspornější.
  3. hrozně dlouho se mi ohřívá motor, při venkovní teplotě kolem nuly to trvá přes 10km a to jsem už skoro v práci. Máte někdo přikrytej chladič tak jak se to dělalo u starejch škodovek? má to u dnešních moderních aut význam?
  4. Mám auto přesně rok, dokážu jet za 6,5 ale to se hoooodně držím ale dokážu jet i za 8,5l. Jinak za ujetejch 15000km dlouhodobá spotřeba 7,6l.
  5. vyndal jsem obě světla a zkontroloval, uvnitř je všechno jako nový a nic není volný. Pořád bliká, častěji a častěji.
  6. Zdá se mi že blikají obě zároveň
  7. Na PC to chybu neukazuzje, určitě bude jen volnej kabel někde, ale kdeeeeeeee :-((
  8. Ahoj chlapy, prosím Vás nemáte někdo zkušenost s blikajícími xenony? pokaždé když vymetu díru nebo přejedu přejezd tak mi bliknou světla. Obě najednou takže si myslím že to nebude v žárovkách. Že by někde byla volná kostra? prošel jsem snad všechny kabely ale nic jsem nenašel. Poradíte kde by mohla být chyba?
  9. Ahoj, mám problém s pravou páčkou palubního počítače. Když chci přepínat na kolíbce na pravý páčce tak pár minut nereaguje a rozchodí se později, pokaždé je to po jinak dlouhé době. To bych ještě oželil, ale poslední dobou se mi stává že hodím blinkr např do prava a nejdřív dvakrát, třikrát bliknou do leva a pak blikají správně. stalo se mi to po druhý za týden. Jsem nováček tak mi tady třeba poradíte, díky.
  10. denní svícení na mlhovky? prosímtě kde to nastavím? V maxidotu jsem to nenašel a nebo jsem blbě hledal
×
×
  • Vytvořit...