Přejít na obsah

Gorkzy

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    153
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

646 zobrazení profilu

Gorkzy's Achievements

1

Popularita

  1. Pokud někdo má jedno kol Alaris 7,5x18, rád odkoupim. Děkuji
  2. Prodám 4 kola Minoris. Kola budou mít skoro 3 roky. 1 kolo je lehce škráblé o patník(obrázek 3)-zbytek je ok. Prodám i se zimními gumami na kterých jsem letos odjezdil 3 zimu. Cena je 10000Kč V případě zájmu mi pište, prosím, na email: gorkzy@email.cz
  3. Podvozek mam standardni. Jezdim 80-90% mesto, zbytek dalnice- min. Praha a delsi. Spotreba ve meste min. 10litru na 100, ale jezdim pro zabavu. Dlouhe trasy bez problému s nalozenym autem za 7litru: Ostrava- Vinnycja (Ukrajina), Ostrava- Düsseldorf
  4. Ahoj, nemam sice Scouta, ale jinak presne totok. Mam ji 3 toky, 60000km a naprosta spokojenost. Olej jsem vymenil poprve po 2000 a pak menim co 15. Za těch 15000 mi zmizne max 0,5l oleje, nic vic. Mot, prevodovka, haldex, funguji perfektne. Za celou dobu jsem krome vymeny klimatkompresoru nikdy nic nemel.
  5. Mam1.8 4x4 DSG r.v 2014, najeto 26000 a dela mi to taky. Dela od pocatku a nezhorsuje, takze jsem to nikdy neresil.
  6. 205/55 R 16 Nokian WR D3 mam taky a zatím nejlepsi obudi, co jsem kdy na aute mel. Brzdeni i zaber naprosto uzasne..
  7. Ne, neurazil, ale jsem zvědavy. Už jsem to poslal přímo škodě. Uvidíme co mi řeknou, kdyžtak to pak odvezu k prodejci na reklamaci.
  8. Běžně parkují v garáži, ale zhruba tak před dvěma týdny jsem nechal auto před barákem venku a tohle je výsledek působení horka na "kvalitní" škodovacky interier. :) Co myslíte, má cenu s tím jít do servisu a reklamovat tuto nepříjemnost ?
  9. No, při jízdě v menším terénu mi začali vrzat dveře. S tou tuhosti karoserie to asi nebude nic moc.
  10. Tak to vubec nevim,jestli na to ma Sart/Stop nejaky vliv, spise ne- ja jej mam totiz skoro od zacatku uplne deaktivovany.
  11. To by určitě mohli, ale řešeni by bylo takové, že chybu smažou a řeknou zkuste jestli se to bude opakovat, no a pokud ano, tak to sem dovezte a budeme to "řešit". Já jim to dovezu, pak budu týden/ dva bez auta a oni mi poté řeknou, že jim Škoda řekla, že je to vlastně normální jev. Jsem hrozne optimista, že :)
  12. mám ji od 06/2014 a najeto 16000. Ještě se mi stává s DSG to, že někdy po nastartování na volnoběh nerozjede, jak je tomu normálně, pak vždy při startech (třeba na světelné) strašně při rozjezdu cuká, ale ted už to vím a tak, pokud se mi po nastartování a povolení brzdy nerozjede, tak jednoduše vypnu a zase nastartují a je klid. Do servisu s tím ani nejdu, protože se mi to stává velmi zřídka a tak jsem si jistý, že zrovna když to bude v servise, tak to dělat určo nebude. Ale to já jen tak, dělalo mi to od koupě a nějak se to nezhoršuje, spíše si myslím, že to je něco s el. jednotkou DSG.
  13. Mám tu samou karu a nic takoveho pri jizde rozhodne neslysim, takze bych rekl, ze to rozhodne standartni neni. A kdyz nic nenasli, tak jak to mohla Skodovka komentovat :)? A dela to za studena, nebo jen po zahrati? Ja jsem pozoroval divne pazvuky po delsim jezdeni v aute, ale zvuky byli slyset pri zastaveni v poloze (P) a po zarazeni D/R hned nic.
×
×
  • Vytvořit...