Přejít na obsah

witt

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    175
  • Registrace

  • Poslední návštěva

witt's Achievements

1

Popularita

  1. otázkou je, kolik těch skutečných leštěnek na trhu je. A taky 150 tis. nájezd ještě nezaručuje, že s autem nebudeš mít problémy. Máme doma od novoty felicii - najeto 80 tis. - a závad má mraky, protože je 20 let stará, zdaleka ne vše se opotřebuje najetými kilometry. Osobně bych určitě šel do novějšího auta - až ho budeš mít, zjistíš, že se s ním jezdí lépe
  2. je to nejjednodušší cesta, jak oblafnout imobilizer. Samozřejmě se to dá udělat jinak, případně se vůbec startovat nemusí.
  3. přepnout +12V místo CAN v diagnostcké zásuvce :-)
  4. witt

    spojka kompresoru klimatizace

    manuální klima se nedá připojit na VAG?
  5. Tak to bylo dle očekávání v elektrické části spínačky. Na základní destičce spínačky byly natravalo spojené kontakty zasunutí klíčku. Ani při podrobném ohledání to sice nebylo vidět - jen měřák hlásil "spojeno", po vyčištění destičky se to rozpojilo.
  6. Tak už asi začínám tušit. Vzhledem k tomu, že se přestalo vypínat radio po vyndání klíčku, usuzuji na spínačku.
  7. Zničeho nic mi přestalo fungovat DO (ani jeden klíč). Má někdo nějaký tip, čím by to mohlo být? Mikrospínače? Dají se nějak přes VAG (blok hodnot) otestovat?
  8. Ta výbava je fakt slabá. Když už člověk kupuje ojetinu, tak proč se nerozmazlit minimálně "elegací" - na ceně se to často neprojeví.
  9. witt

    Poruchy klimatizace

    Před tím se ptal. Ale teď, když zjistil čím to je, pyšně oznamuje :-)
  10. jestli je rok výroby 2012, tak emise ani technická ještě dělaná nebyla - poprvé pojedeš příští rok a to bude podle nových pravidel. Tak hlavně ať slouží.
  11. s tou klimou jsme to myslel tak, že auto za 300 tis. už by mělo mít automat a ne manuál. S manuálem se samozřejmě dá žít úplně v pohodě.
  12. a nebo si je nalisuj sám - jde to i bez kleští. Protáhni šroub a lisovací matici stáhni matkou na tom šroubu
  13. jinak ta cena je diskutabilní. Těhle oktávek jsou všude mraky ale opravdu pěkných, navíc s prokázanou historií a kilometry zas tak moc není. Takže pokud je tato jednou z nich, tak je ta cena je s přimhouřením OK. Mně osobně by v tom za ty prachy chyběla akorát automacická klima. S absencí ostaního bych se smířil.
  14. auto na půjčku má smysl: 1) když ho nutně potřebuješ a nemáš hotovost 2) když ho použiješ k podnikání a ekonomický přínos převáží úrok jinak jsou to vyhozené peníze a v tom to případě ne úplně malé. Pojištěním "v ceně" se nenech zblbnout, případné plnění dostane leasingovka.
  15. to ty Alpy mohlo ale přejet jen jednou, vlastně dvakrát, protože je to dovezené z Dánska :D Kdyby to jezdilo dálky tak to podle mě má za těch 8 let najeto víc...
×
×
  • Vytvořit...