Přejít na obsah

jirkakrokodyl

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • ICQ
    154901376

jirkakrokodyl's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, mám to naprosto stejně, dnes ráno při -15° prvních pár sekund 2000 a potom klesne na nějakých 1100 , po zahřátí 770 .... Většinou i stačí sešlápnout plynový pedál a pustit a otáčky padnou na těch cca 1100. Okolo 0°C mi otáčky tak vysoko po startu nejdou.
  2. Na 99% jsi si odpověděl sám, KO baterie. Na podzim jsem měl to samé, hledal jsem v tom vědu a byla to baterie. Ono se to chová jak vánoční stromeček :-)
  3. Před pár dny jsem se pustil do výměny řemene taky,odhodlával jsem se k tomu dlouho a nechával na dobu kdy budu přezouvat abych si ušetřil práci a měl přístup zespodu, tak jak snad všude raděno. Nakonec mi to nedalo, protože jsem věděl že řemen je ve velmi špatném stavu, a zkusil jsem to z vrchu od motoru a sám. A ejhle, trvalo to 3 minuty a řemen byl vyměněný. Stačil k tomu očkový klíč 16, který se v pohodě vejde mezi podběh kola a napínací kladku. - zabrat správným směrem, to už poznáte, na druhou stranu to prostě nejde ^_^ , a vyklopit kladku - sundat starý řemen - povolit kladku abych měl volné obě ruce - nasadit nový řemen - odklopit kladku a podsunout řemen pod ní - povolit kladku a zkontrolovat zda na všech třech místech sedí řemen správně ve všech drážkách Kdyby se se někdo odhodlával tak dlouho jak já, tak mu snad dodám odvahu, výměna je opravdu na tomto motoru jednodušší než na 120-ce.
  4. jirkakrokodyl

    Ústecký kraj

    Kdby jste se někdo chystal dnes na vinobraní do Velkých Žernosek, rád vás poznám. Budu se celý den motat okolo podia na návsi jako dramaturg. Vousatej ve světlé košili s pořadatelkou Jiří ... tam budu bud jen já :-) . P.S. Nejlépe s druhým řidičem
  5. Žádná reakce? Je křídlo ještě k mání ?
  6. Naopak, to byla brzda ... ona jim vlála na kabelu a zezadu to působilo jako poziční světlo až při předjetí byl jasné že to co se tam blimbá je vypadnutá mlhovka.
  7. Ne syn nemával jen jsem pustil po předjetí varovné , jeli jsme s manželkou, tmavě modrá Octavia 1 , bylo to přesně před obcí Hoštka(poslední obec před Štětím), to je ta co je v ní nesmyslně uprostřed dlouhé rovinky semafor na přechod kde nikdo nechodí. Jj levá mlhovka na mě ještě mávala
  8. Gratuluji k parádním výsledkům. V sobotu jsme při cestě z Litoměřic do Lysé nad Labem potkali a předjížděli kousek před Štětím sloveonskou posádku se startovním číslem 1 a tak nějak v duchu jsem si říkal zdali to není někdo z fora a po předjetí jsem jim zablikali a ono ejhle Luborj ....
  9. Snad stačí pročíst a je jasné že máš nejvyšší, 60-90.000 optimální doba, měl by jsi mít už pomalu třetí výměnu... Olej taky neměníš až když tam žádný není, nebo se změní v tuk, gumy neodjíždíš na sliky atd...
  10. Zaměřil bych se na ukostření, pravděpodobně to jde z jednoho přípojného místa které je uvolněné. Chtělo by to znát přesně model auta a podle schématu to překotrolovat.
  11. jirkakrokodyl

    Ústecký kraj

    Budu se těšit, i když jsem na tom s časem bídně budu se snažit.
  12. jirkakrokodyl

    Ústecký kraj

    Doplnil jsem do informací, jsem od Litoměřic, konkrétně Velké Žernoseky. Ale trochu vám zvednu věkový průměr, řidičák mám už víc jak 30let ^_^ . První Ocatvii jsem měl služební v roce 1997 (nepočítam-li Octavii combi "nulté" generace ročník 1960, což bylo moje první auto v roce 1985). Teď jsem si pořídil zachovalou "babičku" O1 , 1,6 GLX, 1998 a ve volném času ji vychytávám mouchy kterým se roky nikdo nevěnoval - naklápění světel, pravá zadní stahovačka, dodělal jsem alarm a dálku... nesnáším když nefunguje něco co má :-) . Žádný závoďák, ale po měsící a 3000km napříč republikou mohu říci spolehlivé auto. Kdyby jste někdo potřeboval pomoci s čímkoli okolo mobilů nebo navigací .... provozuji soukromý servis v Litoměřicích.
  13. Ahoj, jsou součástí světel motorky náklonu a jsou funkční? Pokud ano, tak beru
  14. jirkakrokodyl

    Ústecký kraj

    Ahoj, hlásím nástup ...
  15. Kabel dorazil skoro bleskem ... úterý večer objednáno, ve čtvrtek ráno jsem ho měl na stole
×
×
  • Vytvořit...