Přejít na obsah

Shaddee

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Shaddee's Achievements

0

Popularita

  1. Nikdo nic? :( Potřebuji prodat pár předních dílů, chci dělat RS a ptají se mě na kód barvy :/
  2. Zdravím poradí mi někdo kod barvy v kufru sem se štítku nedohledal. Je to tmavě zelená metla, rok výroby 1998, z určitého pohledu jde barva do modra, děkuji moc.
  3. Tuhle loketku mam v O1 taky, mam zestrany tuenlu 2 a 2 dirky na stranách a našroubované, drží perfektně, ale musel sem si vyvíst otevýrání nádrže do palubky nahoru jako to má poface :) a tetka plánuju palubku a předek celej facelift a nárazník RS (y) :)
  4. Měl sem stejný problém a zatékalo tam tak, že když odděláš plast v kufru dole, tak tam je taková kovová lišta a v ní byly na každý straně 1 dirka a na druhý taky jedna dirka, nebo jestli to mam nazvat díra, doslova se mi tam vešel celej prst, dobu sem to hledal nevím zda je to problém škodovek a nebo zda to tam někdo udělal schválně vážně nevím, ale už je to pryč zatmelil jsem to(určitě by to šlo i silikonem zalepit) a sem spokojenej :) když nebudete vědět, písněte zprávu a já vám to nafotím a pošlu, přeji hodně najetech km bez vody v kufru.. něco pro zasmání ještě, otec si ze mě dělal srandu že po dešti zastavím na křižovatce a budu mít vodu až za krkem :D
  5. Pěkné :) a dotaz, ty blinkry máš zastříkaný sprejem nebo jak si je zatmavil a napiš jakým sprejem popřípadě a cenu cca :) díky moc!
  6. Za kolik ta přední lišta nárazníku a tapecíry (vnitřní strany dveří?) díky za odpověď Za kolik by byla ta přední lišta nárazníku a ty tapecíry ze dveří? Díky za odpověď
×
×
  • Vytvořit...