Přejít na obsah

43VTEC

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    218
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 498 zobrazení profilu

43VTEC's Achievements

0

Popularita

  1. 43VTEC

    Moje Agáta

    Jako ja kupuju vzdy ty boshe coz jsou taky kvalitni, predtim mi jak rikam taky vydrzely 2 roky, ale ted vsechny zachvili blbe stiraji na koncich, spiz jestli uz nebudou treba unavene ty pruziny v ramenach
  2. 43VTEC

    Moje Agáta

    chlapi cim to je ze kdysi mi vydrzely sterace i dva roky celkem obstojne stirat ale ted za posledni cca dva roky uz mam treti sadu steracu a vzdy po chvilce mi zacnou horni konce steracu (cca 10 cm) blbe stirat, hlavne u ridice, a spodni konce taky nejsou uplne stoprocentni, cim to muze byt ? (sterace pouzivam Bosh aerotwin retrofit)
  3. 43VTEC

    Moje Agáta

    Kde se da koupit skla vnejsich zrcatek elektricke s vyhrevem ale modre ? Nemuzu nikde najit
  4. 43VTEC

    Moje Agáta

    octavaci kudy vede kabelaz ze stropniho osvetleni, premyslim ze bych si nejak dodelal led svetla pod bocni zrcatka viz. foto nize, a chci aby se to rozsvitilo kdyz odemknu auto a zhaslo kdyz nastartuju nebo zamknu (prave jako stropni svetlo) . Myslim ze napojeni na to stropni svetlo by bylo nejidealnejsi comyslite ?
  5. 43VTEC

    Moje Agáta

    jo zatim taky spokojenost velika, spotrebu zas tak nepozoruju, jezdim vetsinou mesto tak tam se to tak neprojevi ale na dalnici se snizila to je fakt :) jinak jak rikas jsou tiche a drzi dobre , za tu cenu parada A zimni jsou : https://velko-pneu.cz/pneu/25347-landsail-winter-lander-fr-225-45-r-17-xl-94-v-zimni/
  6. 43VTEC

    Moje Agáta

    Jojo myslim ty z toho odkazu , takze to tam asi nemusi byt ze, ale je lepsi je tam mit nebo je to zbytecne ?
  7. 43VTEC

    Moje Agáta

    Tak jsem ještě zapomněl dopsat že problém s olejem vyřešen , nejak jsem se přepocítal a nalil tam moc oleje, ale všude na netu psali že do O1 tdi se leje 4,5l oleje tak jsem tam tolik nalil , potom jsem s tim byl u mechanika tak mi zjistil že do mého už se leje jen 4,3 takže upuštěno trošku oleje a problém vyřešen A ted aktuální dotaz, dneska dělám repas zadního třmenu ( zatuhla ruční brzda v třmenu ) a na netu v návodu je na třmenu vratná pružina ale ja ji tam nemam , na O1 tour už se nedávala nebo se mi ztratila nebo jak. A ani v autokelly ji nemají jako náhradní díl a ani na nových třmenech ji tam nevidím tak jsem z toho trošku jelen
  8. 43VTEC

    Moje Agáta

    Ještě jsem objednal original trychtyř tak ještě to vyzkouším a uvidím ??
  9. 43VTEC

    Moje Agáta

    Konny: starou jsem prave hned vyhodil Čudlo: muj kod motoru tam neni ?? mam axr
  10. 43VTEC

    Moje Agáta

    Koupil jsem v kelly , byl tam jen jeden typ ? tak co ted stim, jestli uberu olej aby byl na rysce tak aby ho zas nebylo malo ?
  11. 43VTEC

    Moje Agáta

    Zdar octavaci, mam problem , při výměně oleje (olejového filtru) sem zlomil trychtýř olejové měrky , tak jsem dokončil výměnu oleje, dolil podle měrky na horní rysku (ulomený trychtýř jsem si přidržel) pak jsem si zajel koupit novy trychtýř a vyměnil ho, ale když jsem si po asi tydnu preventivně zkontroloval hladinu oleje tak je najednou asi o 1cm nad horní ryskou, tak ted nevím jestli se mi tam ještě tolik oleje slilo (což se mi zdá trochu moc) nebo není náhodou třeba ten trychtýř kratší než původní ?(je třeba víc typů?) nevím co dělat :/
  12. Ted me jeste napadlo ze tam muze byt originalni automaticke zapinani svetel jenze to by byla nejaka pojistak pridana ale zadna navic tam neni ve skrini, muze byt spolecna pojistka se svetlama ? a kde najdu a jak vypada rele toho originalniho automatickeho sviceni ?
  13. Tak jsem se dival a mam tam jen ten zlutocerveny, vsechno je jak ma byt, nekde je zakopany pes a nemuzu prijit na to kde ?
  14. Mam jeden problem, mel jsem predtim automaticke sviceni potkavacich a zadnich svetel a palubovky (pri otoceni klicku) ,bylo to napojeno na konektor jak se zapinaji svetla na pin č. 6 , ten jsem odstranil a napojil tam to denni sviceni , sadni svetla a palubovka uz po otoceni klicku nesviti ale predni svetla sviti, nevite kde by to jeste mohlo byt nejak napojene , nebo proc mi to porad sviti ?
×
×
  • Vytvořit...