Přejít na obsah

aless

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

aless's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím, mám fabii 1.2 htp 44kw 43tis najeto. Přibývá olej v motoru a smrdí benzínem, auto startuje a jede normálně. Nemá s tím někdo zkušenost? Děkuji
  2. Brzdy jsem kontroloval na zvedáku a po sešlápnutí a puštení pedálu se kola volně protačí. To samé i ruční brzda.
  3. nechápu proc, brzdy se krásně vrací a nezůstávají viset.
  4. Po dlouhé době mám problém se zadními brzdami Octavia II 2006 1.9 77kW 4x4. Po delší jízdě cca 30 km se obě zadní brzdy hřejí podstatně více než přední. Na zvedáku jsem zkoušel obě zadní kola, točí se volně, ruční brzda nedrhne, ani brzdy. Tak mě napadá elektronický rozdělovač brzdného tlaku. Má s ním někdo z vás zkušenosti? Děkuji moc za radu.
  5. Zdavím, prosím o radu. Mám octavii 2 1.9 tdi 77kw 4x4. Při zatáčení doprava se ozývá z levé strany bouchání a lupání, dělá to jen když přidávám a ubírám plyn. Když jedu rovně nebo doleva tak nic. Může to dělat uložení převodovky(silenblok) a nebo je to vnější homokiněták?
  6. Zdavím, prosím o radu. Při zatáčení doprava se ozývá z levé strany bouchání a lupání, dělá to jen když přidávám a ubírám plyn. Když jedu rovně nebo doleva tak nic. Může to dělat uložení převodovky(silenblok) a nebo je to vnější homokiněták?
  7. je to uřčitě on, našel jsem ještě tenhle a má stejný kody motoru jako ten od tebe. http://www.skoda-dily.cz/eshop/021115562a-olejovy-filtr-tdi.html
  8. Zdravím, prosím o radu. Mám oct. ll kombi 4x4 rok 2006 a kod: BKC, a nemohu přít na to jaký olejvý filtr tam patří. Může někdo poradit? Děkuji.
  9. What's on your mind?

  10. Zdravím, tak vám děkuji za odpověď, problém vyřešen.
  11. Dobrý večer všem, mám octavii 2 TDI 77 kw 170000KM najeto. Kilometry jsou poctivé (prověřené). Při jízdě po dálnici mě teplota vody vyleze až do červených cca 120st. Po vyřazení se dochladí zpět na cca 90st. Při klidné jízdě to není tak markantní. Voda se neztrácí, ventilátory chladiče se točí. Po vychladnutí auta a klidné jízdě i přes město to drží 90st. Může to být vodní pumpa nebo termostat anebo v horším případě je prasklé těsnění pod hlavou nebo hlava? Moc děkuji za rady.
  12. zdravím všechny, mám takovej problém, stalo se mě, že při vypnutí zapalování se vše vynuluje (hodiny, zakoduje se rádio). nevím jestli to spolu souvisí, ale jel jsem po dálnici a při zmáčknutí tlačítka na stahování el.okna mě zhasne elektrika v celém autě, po 1 sekundě je vše zase normální, než se to vzpamatuje, rozsvítí se všechny kontrolky doprovázené akustickým zvukem (pípání) - to vše trvá 1 sekundu. Motor neshasne, jede dál.Nemá někdo nějaké zkušenosti s tímto problémem(nedělá do pravidelně) děkuji za pomoc
  13. aless

    Teploměr problém

    Zdravím prosím o radu.Kde najdu teplotní čidlo vody Octavia tdi 66kw 2001
×
×
  • Vytvořit...