Přejít na obsah

Venders

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Venders's Achievements

0

Popularita

  1. Laurin Klement: Ano, mám to na facebooku. pulsik: Bohužel. :-( Jak jsem psal, díky tomu, že Polsko je za humny, tak tipuju, že je tam. Svině jedny, sekat pracky za tohle...
  2. Ahoj chlapi, v noci ze čtvrtka na pátek minulý týden. (15/10 -> 16/10) Mi bylo odcizeno z Liberce moje auto. Jedná se o Škodu Octavii RS, rok výroby 2001, černá metalíza. VIN: TMBER21U318460295 Poznávacím znakem mohou být chromované kliky a zpětná zrcátka. Viz foto. Pravé zadní dveře byly promáčklé, (nějakej kretén do mě na parkovišti narazil a pak samozřejmě ujel a nenechal na sebe kontakt) můj automechanik to zkoušel vyklepat, ale nepovedlo se mu to, takže při pohledu zblízka je vidět, jak to bylo vyklepávané. Zrcátko řidiče, respektive ten krycí plast zrcátka byl prasklý. Přední nárazník, prává strana, jak je tam na mřížka, tak tam chybí ta prostřední lišta. Někdo mi ukradl tu mřížku i s lištou. Je tam nová mřížka, ale lištu nestačil stříknout do barvy a dát jí tam. Nad nádrží jsou škrábance od leštičky, předchozí majitel to při leštění právě nevychytal. Pokud se na to člověk nezaměří, tak si toho nevšimne. Auto stálo hned pod okny mého bytu. Bohužel ani já ani sousedi jsme nic neslyšeli. Tipuju, že auto už bude v Polsku. Nicméně, kdybyste jí někdo viděl, budu vděčný za každé info buď na policii (158) nebo na moje číslo (607968580). Při informaci vedoucí k jejímu nalezení zaručuji odměnu!!! Díky, V.
  3. LadikRS: Paráda, tak to aspoň potvrzuje to, co mi říkal mechanik. :-) Díky Už mam všechno (olej, filtry) připravené k vyzvednutí, tak se do toho příští týden vrhnu...bude to moje premiéra, tak snad to nebude i derniéra. Hanys888: Takže lze použít startér z libovolné motorizace z O1? Na kolik to tak přijde? Díky moc chlapi :-)
  4. LadikRS: Moc díky, ok, zkusím si to vyměnit sám. Těžší než vyměnit to palivové čerpadlo to snad nemůže být. :-) Zvuk to dělá přesně jako v tomto tématu: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=11536 Co se týká svíček, dám asi ty platinové, ať je to jako origo.
  5. Palivový filtr se měnil před cca 25 tisíci km. Objednal jsem ho, tak se vymění taky společně s olejem a ostatními filtry. Svíčky tedy zkusím taky objednat. Ještě jsem viděl nějaký od Bosche, ale ty stály do 100 korun, ty bys nedoporučoval? Nevíš jestli je to složitý vyměnit ten palilový filtr? Přiznám se, že jsem to nikdy nedělal... Díky moc za pomoc! :-) Omlouvám se, jsem mohl odpovědět rovnou takto a nemusel jsem citovat. Předtím jsem měl problém se starty, nastartoval jsem a hned to chcíplo. Po výměně palivového čerpadla jsou starty parádní. Startuje to na první škytnutí. Jediné co, tak je tam občas při startu takový nepříjemný zvuk. Mechanik mi ale říkal, že to je startér. Nicméně to prý krom nepříjemného akustického zážitku ničemu nevadí. Asi by stačilo ten startér vyndat a vyčistit, no ale zatím se nebudu pouštět do žádných větších akcí. :-)
  6. Ok, díky za radu. :-) Klapka se čistila při velkém servisu při těch 188 tisících. Svíčky se přiznám, že netuším co tam mechanik dal, ale jedna stála asi 220 korun. Hadičky mi mechanik taky prý kontroloval a nikde žádnou díru nenašel. Bohužel neznám nikoho, kdo má v mém okolí tento motor. Neznáš někoho z Liberce? Ještě jsem vypozoroval, že se tento problém s nereagováním na plyn objevuje, když mam nádrž naplněnou ze třetiny a méně. Takže teoreticky nějaká součást palivové soustavy?
  7. Ahoj chlapi, rád bych vás požádal o radu. Mám RS Mk 1, 132kW, AUQ, rok výroby 2001. Najeto cca 215 tisíc. (poctivých - doloženo servisem) Nejdříve trochu k problému, co jsem měl. Auto mi cukalo mezi 2,5 a 3 tisícema otáček. Startoval jsem třeba i natřikrát. Občas se stalo to, že jsem jel a najednou auto úplně přestalo táhnout, nereagovalo na plyn, začalo reagovat až při podřazení. Vyměnil jsem palivové čerpadlo, tím se odstranily špatné starty a cukání. Nicméně se umocnil třetí problém. Auto tedy po pár ujetých kilometrech najednou přestane reagovat na plyn, nereaguje ani na podřazování. Párkrát si cukne a po pár vteřinách (cca 5 vteřin) se vzpamatuje a jede normálně dál. Netušíte někdo prosím, kde by mohla být chyba? Nevíte prosím, jestli někdo v Liberci rozumí těmto motorům? Budu vděčný za každou radu. Díky moc! V. P.S. rozvody, svíčky, olej, veškeré filtry - všechno bylo měněno na cca 188 tisícich.
×
×
  • Vytvořit...