Přejít na obsah

lufupu

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

340 zobrazení profilu

lufupu's Achievements

0

Popularita

  1. Myslím, že Pejo by to mohl vyzkoušet. Jestli to pojede, tak má vyřešeno. Jestli ne, tak 916 Kč ho nepoloží a bude mít na co nahrávat muziku
  2. Opravdu je ta prázdná za 916 originál, tedy s logem škoda auto? A proč tedy vůbec prodávají karty s mapou za 4 406 ? Mapy se přece stahují zadarmo v sekci správa infotainment systémů, dělal jsem to několikrát.
  3. Ano, mapy si stáhneš zadarmo přímo z webu Škodovky. Problém je, cena prázdné karty = cena karty s mapou. Za ty peníze si zkrátka kupuješ kartu s právem 3 roky si na ni stahovat aktuální mapy. Jestli sis kartu zaplatil a oni to ji zapomněli dodat, je snad jasné, že ti ji servis musel vydat.
  4. Odpověď je jednoduchá, karta pro Amundsena je totéž jako karta s mapou. Takže si musíš koupit na e-shopu SA položku "Navigační SD karta – Evropa" za 5 113 Kč. Dnes si koupíš verzi 45/2014, a od této chvíle si můžeš po 3 roky stahovat aktualizace. Pak máš smůlu a když budeš chtít nové aktualizace, musíš si koupit novou SD kartu a budeš zase mít další tři roky. Kupříkladu já mám rok výroby 1/2013 a původní mapové podklady co byly na kartě jsou z konce roku 2012, letos ze začátku roku jsem upgradoval na verzi ECE 2015. Teď mám strach, jestli mi vůbec půjde ještě v květnu stáhnout další aktualizace, pokud ano, bude to naposled - 3 roky mám pryč. Každá originál SD karta pro Amundsena je tedy vázaná na konkrétní mapy a konkrétní časové období. Když od někoho koupíš starou kartu, nemusí jít aktualizovat, pokud teda vůbec pojede. Přehodit kartu do jiného Amundsena jsem nezkoušel, neznám nikoho v okolí, kdo by Amundsena měl. Jestli jste někdo z Brna, experimentu se nebráním.
  5. Problém je jasný. Nikdy ti to nepojede, pokud nemáš originální škodováckou kartu, je na ní nějaká úprava systém to pozná. Mám to osobně odzkoušeno, originál kartu mám a zkoušel jsem to i s jinou a nejelo to. V autorizovaných servisech většinou nic moc neví, já jsem to řešil přímo ve Škodovce.
  6. lufupu

    Amundsen

    Zajímalo by mně, kdo z vás má na Amundsenu mapy ECE 2015
  7. lufupu

    Amundsen

    Zdravím všechny, před dvěma týdny jsem provedl aktualizaci map na verzi ECE 2015, vše proběhlo OK. Když ale stisknu tlačítko VOICE a pokusím se zadat cíl pomocí hlasových povelů, systém odpoví, že pro tuto zemi není hlasové ovládání podporováno ať pokračuji ručně na displeji. Před aktualizací tohle fungovalo bez problémů. Má někdo nějaký nápad?
×
×
  • Vytvořit...