Přejít na obsah

Mirouch76

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4 435
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Auto
    Octavia III Combi

Návštěvy profilu

3 387 zobrazení profilu

Mirouch76's Achievements

13

Popularita

  1. Zdravím, jsou pneu stále k prodeji? Případně jaké maji DOT?
  2. Mirouch76

    Android auto

    Mám OIII rok 2016 a koupil jsem na Alze datový kabel cca 5mm silný a 30cm dlouhý a při poslechu rádia vše v pohodě, ale jakmile přehrává hudba z SD karty tak se mi několikrát systém restartoval, nejhorší bylo, že zrovna ve městě kde jsem nikdy nabyl.
  3. Prodám přední + zadní brzdy. Přední kotouč 312 x 24,7mm děrované Zimmerman + destičky Zimmerman najeto cca 10 000km + třmeny + brzdiče i s hadicemi + krycí plechy cena 4 500kč Zadní kotouč 272 x 9,8 mm Bosch + desky ATE najeto cca 8 000km + třmeny + brzdiče i s hadicema + krycí plechy cena 4 500 kč
  4. Občas se mi to ještě stalo, ale opravdu občas. Co si pamatuju tak 4x max. 5x od výměny baterie. Podle mě byl problém právě v baterii. Takže toho bych se nebál.
  5. Díky za vysvětlení. Ano, je tam regulace sklonu kolečkem vedle volantu. Mám ještě Octavia II Scout a tam jsou xenony a ostřik. Onehdá jsem někde četl, že na halogeny se ostřik ani nivelace nedává, snad ani na přání, a na xenon být musí obojí. Ale už ani nevím kde jsem to četl.
  6. Můžeš být prosím trochu konkrétnější? Mám OIII Scout do provozu 05/2016. Sice mám obyčejné halogeny, ale i ostřikovače světel, což, dle mého, běžně halogeny nemají, nebo se pletu?
  7. Prodám originál plastovou vanu do kufru (5E5061162), včetně hliníkové lišty (3T0017254) a protiskluzové podložky (3T0061210) kupováno nové v červenci 2022. Používáno cca týden. Bohužel mi to nevyhovuje. PC 2600kč nyní 2000kč domluva možná
  8. Ty lumpe úplatnej 😄 😄 😄 A teď vážně, to co udělal byla velká prasárna a velice nebezpečný manévr, zasloužil by nakopat prd.l zepředu blb jeden. Řekl Ti aspoň proč to udělal? Něco podobného dělají kamioňáci, jak kdyby počkali až je dojedeš a na poslední chvíli ti to tam pošlou. Blinkr dávají zásadně, až ve chvíli kdy už před tebe odbočují. Dělají hlavně poláci, ale jen u nás. Doma v polsku si to nedovolí a třeba v Německu už vůbec ne.
  9. Dodej nejen foto ale i RZ. 😄 Na té vaší D11 je to nechalo pěkně praskat.
  10. Zapomněl si napsat chudej státní zaměstnanec. 🤣😂 Jak tak koukám na ty Tvoje fotky, tak si tak říkám, že tohle postavit u nás k baráku, tak během deseti minut, bude mít celá vesnice potřebu okolo jet aby se podívali. 😄 Jinak okolo projedou tak čtyři auta za celej den. 😂
  11. Mirouch76

    Prodám Scouta

    Bohužel není, omlouvám se že jsem nesmazal. Auto mi sebrala dcera. Prosím Adnima o smazání
  12. Mám OIII 2.0tdi 135kW DSG Scout cca rok. Ze začátku stejný problém, s tím, že tak 1 ze 4 startů jsem musel opakovat. V lednu jsem vyměnil baterii origo za origo a od té doby jestli třikrát tak je to moc. A to startuju stylem otočím klíčkem a až je auto nachystané nastartuje si samo.
  13. Tohle by Ti měl říct každej slušnej chiper. Já mám na Octavia II chip od SGS a toto mi bylo sděleno.
  14. Tak jsem se konečně dokopal k tomu koupit nová tlačítka. Prosím Vás nemá někdo video jak na výměnu? Asi neumím hledat, protože toto jsem nikde nenašel.
  15. Prej X5 dodávka. 🤣😂 Chlape ty jsi srandista. Užij si v klidu a v pohodě dovolenku kámo. A hlavně se v pořádku vrať.
×
×
  • Vytvořit...