Přejít na obsah

Mirouch76

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4 435
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Mirouch76

  1. Zdravím, jsou pneu stále k prodeji? Případně jaké maji DOT?
  2. Mirouch76

    Android auto

    Mám OIII rok 2016 a koupil jsem na Alze datový kabel cca 5mm silný a 30cm dlouhý a při poslechu rádia vše v pohodě, ale jakmile přehrává hudba z SD karty tak se mi několikrát systém restartoval, nejhorší bylo, že zrovna ve městě kde jsem nikdy nabyl.
  3. Prodám přední + zadní brzdy. Přední kotouč 312 x 24,7mm děrované Zimmerman + destičky Zimmerman najeto cca 10 000km + třmeny + brzdiče i s hadicemi + krycí plechy cena 4 500kč Zadní kotouč 272 x 9,8 mm Bosch + desky ATE najeto cca 8 000km + třmeny + brzdiče i s hadicema + krycí plechy cena 4 500 kč
  4. Občas se mi to ještě stalo, ale opravdu občas. Co si pamatuju tak 4x max. 5x od výměny baterie. Podle mě byl problém právě v baterii. Takže toho bych se nebál.
  5. Díky za vysvětlení. Ano, je tam regulace sklonu kolečkem vedle volantu. Mám ještě Octavia II Scout a tam jsou xenony a ostřik. Onehdá jsem někde četl, že na halogeny se ostřik ani nivelace nedává, snad ani na přání, a na xenon být musí obojí. Ale už ani nevím kde jsem to četl.
  6. Můžeš být prosím trochu konkrétnější? Mám OIII Scout do provozu 05/2016. Sice mám obyčejné halogeny, ale i ostřikovače světel, což, dle mého, běžně halogeny nemají, nebo se pletu?
  7. Prodám originál plastovou vanu do kufru (5E5061162), včetně hliníkové lišty (3T0017254) a protiskluzové podložky (3T0061210) kupováno nové v červenci 2022. Používáno cca týden. Bohužel mi to nevyhovuje. PC 2600kč nyní 2000kč domluva možná
  8. Ty lumpe úplatnej 😄 😄 😄 A teď vážně, to co udělal byla velká prasárna a velice nebezpečný manévr, zasloužil by nakopat prd.l zepředu blb jeden. Řekl Ti aspoň proč to udělal? Něco podobného dělají kamioňáci, jak kdyby počkali až je dojedeš a na poslední chvíli ti to tam pošlou. Blinkr dávají zásadně, až ve chvíli kdy už před tebe odbočují. Dělají hlavně poláci, ale jen u nás. Doma v polsku si to nedovolí a třeba v Německu už vůbec ne.
  9. Dodej nejen foto ale i RZ. 😄 Na té vaší D11 je to nechalo pěkně praskat.
  10. Zapomněl si napsat chudej státní zaměstnanec. 🤣😂 Jak tak koukám na ty Tvoje fotky, tak si tak říkám, že tohle postavit u nás k baráku, tak během deseti minut, bude mít celá vesnice potřebu okolo jet aby se podívali. 😄 Jinak okolo projedou tak čtyři auta za celej den. 😂
  11. Mirouch76

    Prodám Scouta

    Bohužel není, omlouvám se že jsem nesmazal. Auto mi sebrala dcera. Prosím Adnima o smazání
  12. Mám OIII 2.0tdi 135kW DSG Scout cca rok. Ze začátku stejný problém, s tím, že tak 1 ze 4 startů jsem musel opakovat. V lednu jsem vyměnil baterii origo za origo a od té doby jestli třikrát tak je to moc. A to startuju stylem otočím klíčkem a až je auto nachystané nastartuje si samo.
  13. Tohle by Ti měl říct každej slušnej chiper. Já mám na Octavia II chip od SGS a toto mi bylo sděleno.
  14. Tak jsem se konečně dokopal k tomu koupit nová tlačítka. Prosím Vás nemá někdo video jak na výměnu? Asi neumím hledat, protože toto jsem nikde nenašel.
  15. Prej X5 dodávka. 🤣😂 Chlape ty jsi srandista. Užij si v klidu a v pohodě dovolenku kámo. A hlavně se v pořádku vrať.
  16. Počkej počkej, Románku, něco mi asi uniklo. M3 a X5?
  17. Kdyby někdo narazil na zdroj kde se nechá za rozumnou cenu koupit, taky bych bral.
  18. Ty jo, Ty jsi takový, že vyhrožuješ prodejcům jo? No to jsem si o Tobě nemyslel 😄 😄 Jinak parádní práce vyvažovačka co simuluje jízdu po silnici je pecka. A gumy máš nové obě?
  19. To vypadá slušně, dík za radu.
  20. Romane na takovým kočáře je to na posr..í. Už máš kolo nové? Já bych koupil obě gumy nové, aby Ti to nekecalo do hlídání tlaku v pneu. Pro aspoň trochu uklidnění, že v tom nejsi sám, tak kolega spáchal na své funglovce VW Passat něco podobného. Má ho od března a když to zjistil málem prasknul vzteky. Nejhorší je, že ani neví kde se mu to povedlo. Já trojku koupil s kolama tak orvanejma, že se mi je ani opravovat nechce.
  21. Kamarádovi se na ovečce objevila ponorka a na výpisu z VCDS jsou chyby: 001025 - systém zpětného vedení výfuk. plynů příliš malý P0401 - 002 - Kontrola závad ZAP 008343 - regulace labbda za katalyzátorem; rada válců 1 P2097 - 001 - priliš bohatý - Kontrola závad ZAP 000312 - rada válcu 1 - sonda 2 P0138 - 001 - signál přiliš velky - Sporadická - kontrola závad ZAP Poradí někdo co s tím?
  22. Zatím se mi to stalo jen jednou, ale při takových výpisech z Caristy je chyba na téhle pozici pokaždé. Ale zatím vždy šla smazat.
  23. Minulý týden se mi stalo, že se z ničeho nic rozběhli sahary. Stalo se tak cca po třech hodinách od zaparkování. Šel jsem pro něco do auta a jen ho odemkl vzal věci za zadního sedadla a zase zamkl. Klíč jsem ani do spínací skříňky nedal. Za cca 10 minut přišel kolega, že mi v autě hučí sahary. Zastavili se až když jsem znovu odemkl auto. Odpoledne než jsem jel domu jsem po nastartování zkusil projet chyby Caristou a vskočila ne mě, v tu chvíli, nesmazatelná chyba viz. obrázek. Ta se nechala smazat až když jsem dojel domu cca 25 km. Kde by mohl být problém?
  24. Zvládnu výměnu sám, nebo je tam nějaká pastička v podobě kódování nových tlačítek ap. Ještě dotaz trochu mimo, kolik let je standardní záruka?
×
×
  • Vytvořit...