Přejít na obsah

Mik 164

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Mik 164's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj. Můžu tě poprosit o radu? Jedno se o O2 před face. Zda komfortka 1K0959433AH podporuje dálkové ovládání. Klíč vystřelovák 3 tlačítka 434MHz. 1K0959753G

    Popřípadě jako jednotkou tuto nahradit?? 

    Moc. Díky

  2. Ahoj. Mám dotaz je tady někdo kdo by mi řekl zda komfortka 1K0959433AH podporuje dálkové ovládání.??? Dík
  3. 100% vůle na hlavní hřídeli převodovky. Už to mám taky za sebou. Chyba převodovky MQ350.
  4. Měl jsem ten stejný problém při povolení spojky hlučnější při sešlápnutí ticho, potom z 1 nešlo vyřadit. A výsledek že se protočilo ložisko v bloku na výstupní hřídeli převodovky je pod velkou černou zátkou na levé straně. Je to konstrukční chyba těchto 6 st. převodovek MQ 350. Hlavní hřídel bude mít axiální vůli a nejde vyřadit. Doporučuji nechat rychle opravit než se vysype hlavní hřídel. Více je popsáno na stránkách prevodovky-sixta.cz Sám jsem to zde řešil. Doporučuji super jednání a ochota. Důvod proč k tomuto dochází je nedostatečně namazaná hlavní hřídel kde chodí lamela. A zde je výsledek.
  5. Mik 164

    Xenony

    Od xenonu jde parabolka s čočkou vytáhnout dírou zezadu světla. Nic neřezat. Je to ježek v kleci ale jde to. A pokud má čočka s H7 stejné uchycení uvnitř světla jako čočka s výbojkou tak by neměl být problém. Já jsem to nezkoumal. Pokud máš oba druhy světel doma tak do nich mrkni.
  6. Fotky jsem měl ale bohužel jsem si je nechtěně smazal. Ale je to celkem jasný. V první řadě vyndat výbojku. Pak odšroubuješ motorek naklápění 2 šrouby, vycvakneš parabolu z kulových čepů (2čepy) je lepší je troch namazat aby se snadněji vycvakly. (černý plastový držák paraboly) Já použil WD. Tento držák je přišroubován dvěma šrouby k parabole, tyto šrouby jsou šroubované zepředu paraboly uvidíš je až celou čočku uvnitř světla pootočíš abys je mohl vyšroubovat. Bez tohoto kroku parabolu s čočkou ven nedostaneš. Potom ještě odšroubovat černý plast do kterého se nasazuje kulička ovládacího motorku 1šroubek. Jak budeš mít tyto držáky demontované začíná ježek v kleci. Já celou čočku uvnitř světla přetočil a vytáhl jí čočkou napřed. Hlavně žádné násilí pří přetáčení paraboly s čočkou je tam poloha kdy to jde, jen ji najít. Ale jak říkám je to ježek v kleci.
  7. Docela jo, ale není to tak strašný.
  8. Zdarec. Dělal jsem to na OII před face. Čočka s parabolkou jde vytáhnout zadem. Nemusí se oddělávat sklo. Sice je to ježek v kleci, ale jde to. Mám to zasebou. Leštil jsem čočky plus nové pokovení parabol. Už to svítilo jak bludička. Do boku to svítilo dobře ale do dálky slabota. Vrchní odrazová plocha byla vypálená. Po novém pokovení parabol o 100% lepší.
  9. Mik 164

    Xenony

    Dával jsem osram xenarc 4300K. Jen pro info ,když budeš mít venku světlo a výbojku mrkni se v jakém stavu je odrazová plocha paraboly bývá horní část vypálená o pak to dost blbě svítí. Teď jsem to taky řešil.
  10. Super návod. Bezproblémová úprava.
  11. Chlapáci díky za pomoc. Budu kontaktovat Alessiho.
  12. Ve škodovce mě poslali do pr...e že to není orig. klíč. Nenašel by se někdo z Vysočiny tady z fóra, kdo by mě dokázal vyčíst kód a přizpůsobit nový klíč. Jedná se o OII MR 06 klíč 3 tlačítka. Mám nový klíč typ 1KO 959 753 G 434MHz transponder nenakódovaný ID 48
  13. Zdravím. Prosím o radu je možné přizpůsobit nový klíč bez kódu co bývá u nového auta na klíčích. Pokud ano můžete poradit nějaký postup. Díky.
  14. Měl jsem ten stejný problém vadný bzučák a celý park. asistent nefungoval. Po výměně bzučáku vše O.K.
×
×
  • Vytvořit...