Přejít na obsah

Paul74

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Paul74's Achievements

1

Popularita

  1. Vymenit se musí celý zámek neboť je to snýtované. Kvůli bezpečnosti zámku nebudu fuserit a roznytovavat a zase snýtovávat... Spíš uvažuji, že bych proklemoval ten obvod maxiku a svetla v zástrčce a bylo by to spínané současně. Domnívám se, ze beztak jsou oba obvody pouze signální/nesilové. Odesláno z mého Redmi Note 8T pomocí Tapatalk Edit: proklemovat kontakty se nedoporučuje, aby náhodou neodešla Comfortka. Takže došlo na výměnu zámku a problém je tímto odstraněn. Zámek jsem ze zvědavosti kuchnul a fotky přikládám.
  2. Tak jsem proměřil kontakty spínače a potvrdilo se mi, ze i po sepnutí (okruh pro svetlo kufru) tam stále byl odpor ca 20 ohmů. Takže nutná výměna. Kontakty pro maxidot byly v pořádku. Odesláno z mého Redmi Note 8T pomocí Tapatalk
  3. Ten spínač v zámku je jakoby dvoustupňovej. Při zavírání kufru prvně dojde k vypnutí světla a posléze k signálu maxidotu, že je kufr zavřený. Při otevírání je postup opačný. Zřejmě budeš mít vadný ten spínač v zámku. Odesláno z mého Redmi Note 8T pomocí Tapatalk
  4. Výsledek sem určitě pověsím [emoji6] Odesláno z mého Redmi Note 8T pomocí Tapatalk
  5. Zdravím, neví tu někdo, jak přesně funguje spínání světla v kufru? Světlo mi sepne někdy po několika sekundách, někdy nesepne. Na maxidotu se otevření kufru zobrazuje vždy a správně. Demontoval jsem zámek z víka kufru, v němž je spínač ovládající podání informace maxiku, že je otevřený/zavřený a zapíná/vypíná osvětlení v kufru. Pokud jsem vodiče v zástrčce spojil/proklemoval manuálně, fungovalo světlo v kufru bezchybně. Stejně tak i info na maxiku. Zkoušečkou jsem propískával i kontakty na zámku a simuloval oba stavy zámku a vše absolutně bez problémů. Jakmile ale zapojím zástrčku do konektoru, přestane zap/vyp. světla v kufru fungovat. Napadla mě jediná možnost, zda nemoho být kontakty ve vypínači "unavené" a může být v sepnutém stavu i tak moc velký odpor, že Comfortka si myslí, že je vlastně vypínač rozepnutý a proto nepustí do světýlek v kufru proud. Neměřil jsem totiž odpor mezi kontakty v zámku, jen jsem je propísknul a nekonečný odpor tam nebyl. Nevím, jak velký odpor zkoušečka vyhodnotí, že je vlastně obvod rozepnutý. Je moje úvaha správná, nebo mám hledat příčinu někde jinde? Shnilé kontakty ve štekru v levé kapse (jako u kombíků) jsem nenašel, neboť jsem na takový štekr ani nenarazil. Předem díky za fundované odpovědi.
  6. Zdravím, nedokázal by mi někdo poradit, kde by ještě mohl být problém s opožděným rozsvěcením osvětlení kufru v Octavii? Někdy se rozsvítí ihned, jindy po různě dlouhé chvíli. Zámek kufru auta jsem již vyměnil za nový a bez výsledku. Na diagnostice jsem s tím nebyl a nevím, zda by to uměla vůbec detekovat...Předem díky za tipy.
  7. Ahoj, to já bych se nechal inspirovat tebou a chtěl bych to také na kufr motky, vypadá to skvěle. Jen bych potřeboval někoho, kdo by mi to byl ochotný udělat. Pro mě je elektro na této úrovni španělská vesnice. Domluvili bychom se nějak?? Díky za odp. :)
  8. Paul74

    jiri

    Ahoj, kde jsi přišel na to, že to má LED displej a ne LCD pls? Nikde jsem vlastně nic s LED displejem ani nenašel ...:(
×
×
  • Vytvořit...