Přejít na obsah

Beerheineken

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Beerheineken

  1. Tak to je dobrá zpráva, taky se chystám k Petříkovi de facto na go, tak mne napadlo, když už bude motor rozebraný do šroubku, jestli tomu výkonu nejít zrovna trochu naproti 🙂. Cimbu nebo Motorpower ne? Ještě bych si chtěl upřesnit 1. 320hp - je včetně výměny turba 2. 230hp -turbo původní + to co píšeš 3. 210hp - jen zamotný čip Převodovka s kardanem to snese u 4x4? Spojka taky netřeba měnit např. za: https://www.lmperformance.com/694511/sv213h-3-spec-clutch-stage-2-skoda-octavia-1z-18-bzb-byt-cdaa.html P.S. nehodil bys odkaz, co si dával ty auta?
  2. Ahoj, ano, 4x4, dával si čistě jen čip? Nic si neměnil, turbo to útáhne ještě bez problému? P.S. u koho si dělal motor, popřípadě jak dlouho máš po chipu a go motoru?
  3. Dobrý den, většinou se tady řeší problém se spotřebou oleje, sám ho taky řeším, pomalu se psychicky připravuji na generálku motoru. Chtěl jsem se zeptat, řešil někdo opravu stylem opravy zrovna pro zvýšení výkonu. Nebo i po go motoru tento motor není vhodný. Ví popřípadě někdo, kolik nm bezpečně snese převodovka + spojka u 4x4? Mám CDAA s rokem výroby 12.11.2011. Přemýšlel jsem nad cílem 250koní, prodávají se různé sady ale ty se prodávají na mnohem brutálnější výkony, viz např. https://www.bar-tek-tuning.com/1.8l-tsi-ea888-ultimate-high-boost-stroker-kit-je-bar-tek Bude třeba měnit i ojnice, nebo vydrží ty, co tam jsou, co jsem pochopil, mám 23mm verzi ojnic, tudíž předpokládám, že se bude měnit "jen" pístnice se stíráky (když si odmyslím tu hromadu věcí kolem). Přemýšlel jsem dát tohle turbo: https://gottuned.com/product/1-8tfsi-upgrade-turbo-1-8tsi-ea888-audi-a3-8p-audi-tt-8j-seat-altea-skoda-octavia-ii-skoda-superb-ii-vw-golf-vi-vw-passat-b6/ K tomu přidat downpipe s katalyzátorem https://www.highperformanceparts.cz/downpipe-se-sportovnim-katalyzatorem-jap-parts-skoda-octavia-ii-1z-1-82-0-tfsitsi-vcetne-rs-06-13.26452?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAoKeuBhCoARIsAB4Wxtcu1qORJyLwfFf2w8sXjr89f66JBQZbbFVsiL1CmBBlQIQRgrfYgAIaAgc1EALw_wcB Bude třeba už přidat i intercooler, čerpadlo do nádrže, vysokotlaký čerpadlo a zesílenou spojkovou sadu?
  4. Zajímalo by mne, jestli stačí jen vyměnit kus za kus nebo jestli je potřeba ještě něco fyzicky upravit/dopasovat? Bude tam třeba přímo pasovat turbo s tímhle značením 04L253010H? Je potřeba měnit vstřiky nebo to utáhnou? Je třeba měnit výfuk?
  5. Ok, dobré vědět, takže stačí chip, kolik máš najeto po chipu a v kolika km jsi chipoval a kde?
  6. Je tu někdo, kdo má již delší dobu provedený chip? Nejlépe motor CKFC s manuálem. Rady, tipy? Popřípadě jak dopadla ta výměna turba za to silnější 135kw? Podařilo se? Je tam nějaký problém nebo se výmění kus za kus? Četl jsem, že krom turba má rs ještě lepší vstřiky a mazání. Jdou tyto další věci taky nahradit výměnným způsobem? Chtěl bych si na to postupně z výplat našetřit a pak to šoupnout k někomu do dílny.+ rozvody (pumpa již měněná) Třeba motorpower nebo tdifun? Co emise? Poznají to v servisu? Motor má aktuálně najeto 104430km. Cena takové úpravy? Nejlépe tak napsat seznam dílů, co je vše potřeba sehnat. Vyplatí se to? Má to smysl nebo jen čipnout? Nebo radši nechat v základu skrze životnost?
  7. Popřípadě samozřejmě chci to benzínové RSo, otázka zní: každá 2.0tsi ccza (r.v.2009) papá olej a je třeba nákladná oprava, která nemusí vyřešit problém/vyřeší problém? Popřípadě jak to při prohlídce poznám/poznají to mechanici v servisu?
  8. Dobrý den, prosím o radu, mám možnost koupit O2 RS liftback 125kw kód motoru CEGA, r.v.2009 - najeto 156000km za 229000,nehavarované, auto má webasto, jednu sadu kol, rádio Bolero,výhřev jen předních sedaček. Olej pravidelně meněn po 15000km, z větší části doloženo servisní knihou + fakturací (v celé intervaly jezdil do origo servisu, půlky si dělal přes známého, doloženo fakturami za olej a filtry). Nebylo meněno protože zatím slouží: DPF, tlumiče, rozvody, vstřiky, spojka. Je to otázka do pranice ale je to dobrá cena, nebo radši ještě počkat pár měsíců a koupit něco novějšího? Jo borec to kupoval jako roční vůz a od té doby je jeho nějakých cca 140000km...  Druhé auto za ty samé prachy je O2 RS kombi 147kw motor CCZA r.v.2009 (původní stav motoru) najeto lehce přes 102000km, ježděno jen prodloužený servisní interval, ježděno duchalem ročník 1950(viděl jsem VTP). Meněn zadní nárazník +oprava levého prahu (údajně patník) Ale u tohoto motoru mám strach, že to bude finanční past.  Poradí mi někdo, brát některé z nich nebo radši vzít třeba O2 eleganci Liftback 2.0 tdi CFHC 2012, najeto také lehce přes 107000km cena 219000(prodejce bazar Louda Teplice), servisní interval LL, škodná událost na zadním nárazníku (nástřik). Všechno jsou to manuály, podmínka je tempomat, aut.klima, výhřev sedaček, nebourané (do bouračky nepočítám výměnu poškrábaného nárazníku) nekuřácké.
×
×
  • Vytvořit...