Přejít na obsah

BlackRather

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    94
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele BlackRather

  1. Tak dneska jsem si půjčil diagnostiku a je uložena chyba: 934149 - Snímač rozpoznání deště a světla B1366 76 [009] - Spatna připevňovací pozice Oddělal jsem kryt zrcátka a vše je zapojené, auto světla fungují.
  2. Ano, je v první poloze a stěrače fungují jako třeba na octavii 1. generace bez senzoru - prostě to stírá v daném časovém intervalu a je tomu jedno jestli je sklo suché nebo nejde vidět nic :).
  3. Dobrý den, koupil jsem octavii a nedaří se mi rozjet automatické stěrače. Je jedno jestli mám v infotainmentu volbu automatického stírání zapnutou nebo ne, vždy se to chová jako by tam senzor vůbec nebyl a jede to v časových intervalech podle nastavení intenzity. Zkoušel jsem už i reset rádia ale bez výsledku. Co zkontolovat? Děkuji za rady
  4. V tom videu se řeší variabilní časování. Systém z videa tento motor nemá, takže tohle není řešení pro tento případ.
  5. No když jsem hledal já, tak mi nejvíce seděl tento https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/n90699002-sroub-m8x12x24-5-skoda-27814.html Ten z odkazu, co jsi poslal vypadá možná ještě lépe, zkusím je koupit oba a uvidím. Pokud nepasne tak budu muset hledat nějakou havárku. Teď už alespoň vím že v Etce není, to bylo nejdůležitější. Děkuji za ochotu :).
  6. Zdravím, mám dotaz ohledně šroubu, který drží sedadlo řidiče, respektive je již součástí celého sedadla. Koupil jsem auto a šroub tam chybí, celé se to pak divně hýbe. Chtěl bych ho koupit ale nevím číslo. Mohl by to někdo zkusit najít? Děkuji.
  7. Tak první závada té kontrolky byl vážně studeňák v budících. Problém že nefungovaly čtyřky byl způsoben tlačítkem čtyřek. Bral jsem to jako blbost, nevydrželo tím pádem ani měsíc... Každopádně už je vše ok.
  8. Ty budíky bych bral kdyby nejela jenom ta kontrolka ale když mi nejdou čtyřky? Na netu jsem našel více lidí se stejným problémem ale staré témata bez reakcí, doufal jsem že to někdo vyřešil :(.
  9. No jako ten jsem vyměnil :) to je myšleno tím spínačem směrovek... Ještě mě napadá kostra ale nevím co jinak
  10. Ahoj, delší dobu řeším problém se směrovkama. Blíží se technická tak bych to potřeboval vyřešit. Když dám směrovku vlevo tak venku směrovka bliká ale kontrolka ne. Pokud vpravo tak funguje všechno. Když zapnu čtyřky tak bliká jenom pravá strana, levá je mrtvá komplet. Jediné co funguje tak praštit do palubky někde na kapličku budíků, pak to třeba párkrát zabliká. Vyměnil jsem páčku, spínač směrovek a vyfoukal jsem konektor co vede do budíků. Kde by mohl být problém? Po čem tak jít?
  11. A ten čudl ti zajede? Jestli jo, tak je problém a zámku, bude tam vyskočené jedno tahelko. Pokud zůstává vyjety tak bych asi měnil zámek, bojoval jsem s tím taky a nakonec to bylo zámkem, ale možná že si třeba zlomil nějaký drát?
  12. Tak to se daří :), já mám octu neface takže o takových věcech si můžu nechat jenom zdát :D.
  13. Ahoj, máš moc pěknou octu :) pěkný nájezd za ty roky, já mám už skoro čtyřnásobek :). Jinak ohledně toho tempomatu, existují škrtící klapky i pro AQY, které byly dělány pro tempomat, k tomu i řídící jednotka motoru. Mělo by to stačit vyměnit + páčka a u některých aut i některé kabely, cenově mi to loni vycházelo okolo 10 tisíc, klapka a páčka nová, jednotka starší. Nakonec jsem to stejně nesehnal a rozmyslel si to ;). Tak ať se ti s ní daří a slouží dobře.
  14. Ty gumičky myslíš takové ty kroužky kolem? Ty nejdou vidět ale. Vůbec jsem nad tím neuvažoval že by se tam něco nemohlo nalakovat :-) no hlavně že mi to jede. :-D
  15. Originály jsou ale lakované, alespoň já mám.
  16. Mám problém se svou octou, přestala mi z ničeho nic dobíjet. Poprvé to bylo tak, že po nastartování kontrolka nezhasla. Auto sem vypl a napodruhé s prošlápnutím plynu zhasla a celou jízdu už byl pokoj. Další den už nezhasla vůbec, nepomohlo nic. Zkusil jsem vyměnit alternátor na zkoušku z tátova auta a bylo to bez problémů. Takže jsem usoudil že asi odešel regulátor dobíjení, protože ten jsem před rokem měnil při repasi za druhovýrobu. Po výměně auto fungovalo tak, jak mělo. Najezdil jsem 120km a opět po nastartování nezhasla kontrolka. Pak pro prošlápnutí zhasla. Další den už opět nereaguje na nic. Nechápu to co se děje. Udělalo to úplně to stejné jako minule... Nevím teda kde je chyba. Pokud vytáhnu konektor z alternátoru tak kontrolka po otočení klíčkem nesvítí. Nevím jaké má být na modrém kabelu napětí. Já tam mám okolo 10V. Tatík ale jenom 1,5V. Sám se v tom už dále nevyznám. Nevím po čem dál jít. Nesetkal se někdo s takovým problémem? Mám shánět nový altík, nebo bude problém jinde? Ještě podotknu že před těmito problémy jsem kousek hnul se svazky, ale úplně minimálně, takže to je spíše jenom jako poznámka.
  17. Jak tady už bylo řečeno, je to parádní, moc se mi to líbí. :-)
  18. Příští baterku taky beru exide, slyším na ni jen chválu :-).
  19. No tak já s ní zase až tak spokojený nejsem, tatík ji má v autě a teď jak byly mrazy, tak ani jednou nenastartoval. Stačilo i mínus pět a konec. Kupovali jsme ji v roce 2012. Možná je to ale jedna z mnoha, každopádně auto je z roku 2000 a baterka tam byla do té výměny původní a držela.
  20. No tak světla jsem koupil na aukru za 500,-. Nedal bych třeba 6000 za světla které jdou vyloupnout. Známý je měl na golfu a zbyly mu ráno jen kabely a světla od helly v háji. S tím škrábáním máš asi pravdu, ale s tím nic neudělám. Jsou někteří haranti co jenom závidí a dělají škodu ostatním... Loni jsem dával dokupy techniku :-) v autě je hodně nainvestováno, ale už teď je mi jasné že za pár týdnů mě čeká spojka, protože se mi auto začalo třást při rozjezdu. Je tam origo spojka, ptal jsem se minulého majitele jak je to možné, tak říkal že to auto jezdilo hlavně dálky po dálnicích, takže těch 300 tisíc vydržela.
  21. Dneska nahozený nový regulátor a auto jezdí jak za mlada ;). Prostě dnešní kvalita dílů stojí asi za něco. Přihazuju pár fotek z montáže denního svícení. Přibyla mi v pojistkovce pozice č.1 což teď mám právě pro to denní svícení.
  22. Takže mi po roce opět odešel altik, zkoušel jsem z tatikove octy a dobíjí, takže ač jsem tomu nechtěl věřit je špatný asi ten regulátor, zavezl jsem ho na reklamaci tak uvidíme.
  23. Tak světla už jsou na autě, pak jsem dodělal osvětlení kufru + jsem dodal vypínač, abych si mohl to osvětlení vypnout, když v létě větrám auto. Udělalo mi to radost, výsledek je supr. Jenže, auto přestalo dobíjet :(, nechápu co se stalo, myslel jsem že jsem pohýbal se svazkem jak jsem tahal žláblem nové kabely pro to denní svícení, takže jsem svazky rozpletl kousek a propípával jsem ty dva dráty co jdou do altíku, jsou okej, teda alespoň se tak tváří a auto nedobíjí. Regulátor je na altíku nový půl roku, tak jsem z toho nešťastný a nevím co s tím dál dělat. Od čeho se odpíchout. Na modrém kablíku co jde do altíku je napětí 10V po otočení klíčkem. Je to ok nebo špatné? Díky za rady :( PS: fotky dám zítra, dnes sem se celý den nervoval s tím dobíjením...
  24. Vypadá zachovale, sotva zajetá, tak ať ti dobře slouží a dělá radost :).
×
×
  • Vytvořit...