Přejít na obsah

dawe88

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

dawe88's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, mám problém s elektrikou ve své OI 1.9. tdi combi. Měnil jsem žárovku v kufru a od té doby mi nejdou stahovat okna, nefunguje centrál z klíčku ( zamykání/odemykání přes zámek jde, jen se nezamkne kufr ), dále stahování oken, nastavení zrcátek a vnitřní osvětlení - nefunkční. Pojistky jsem prošel - měli by být OK... netušíte v čem by to mohlo být? Mám rovnou měnit komfortní jednotku?
  2. A neměl by jsi foto jak to máš udělaný? Zkusil bych to taky udělat do toho tapecu...
  3. Paráda, díky za radu. Pokud bude o víkendu čas, tak se na to vrhnu. Jinak co dát na ty dveře? vešel by se tam takovej ten LED pásek? nebo to bude drhnout o prah? B)
  4. Vim že to jsem uplně nepatří, ale chtěl bych dodělat podobně jako má Superb osvětlení nástupního prostoru ve dveřích a zpětných zrcátkách. Ve dveřích by se to dalo pomocí led pásků napojených na osvícení ve dveřích, jen nevim jestli je na to místo. A co se týče těch zrcátek, tam jsem ztracenej. Řešil to někdo z Vás?
  5. Je možno nějak poznat jestli nafta je nebo neni ok? Jde mi o to, že mi už několik lidí nabízelo naftu za nižší cenu než u pumpy. Původně jsem si myslel že červená nafta je leda do Zetoru a taková ta žluto-zelená od pumpy je do osobáku - pak jsem ale viděl jak červenou naftu jelou do novejch traktorů za x milionu, novejch passatu - uplně bez problému. Jak to s tím teda je?
  6. Zkusim to s tou hadicí a uvidíme. Jinak pokud to bude těsnění, a mě se voda ztrácí jenom když to auto jde víc do otáček, stane se něco když s tim budu takhle ještě cca 14 dnů jezdit? Auto potřebuju každej den k práci a až tak na Vánoce se bez něj obejdu, tak bych to dal známýmu udělat ..
  7. Kdyby to bylo jenom o šířku tý ručičky tak to neřešim. Ale ono si to ukazuje co chce Pokud vim, tak se musí sundat zadní sedačky abych se dostal na plovák že jo?
  8. Včera se mi stalo to, že mi pal. Pc ukazoval že je dojezd ještě cca na 60km mi auto během jízdy chcíplo. Hledal jsem jakou dobu příčinu jelikož jak ukazatel paliva, tak pc ukazaval že tam ještě něco málo je.Po půl hodině nadávaní jsem zkusil vzít druhé auto, dojéct s kanistrem pro naftu a najendou bylo vše ok.Poslední dobou se to stává pořád - natankuju 1/4 nádrže, po pár kilometrech se mi ukazuje 1/2 nádrže a takhle se to furt mění. Čím to může být? Plovák? Jde nějak zkontrolovat?
  9. Tak jsem zjistil, že mi voda teče za pravym kolem ( jakoby pod spolujezdcem ) jak je takovej ten "nosník" či co jak se táhne až k zadní nápravě. Čím to může být? Topení? Dá se to nějak zjistit, rozebrat? Nechce se mi rozebírat celou palubku
  10. dawe88

    Vyhřev sedadel.

    Chci se zeptat abych nezakládal nové téma.Taky mi nejde výhřev sedaček.Když je zapnu, slyšim že réle cvakne ale sedačky nehřejou.Chci zkusit odpojit konektor co vede do sedaček, nevíte kolik bych tam měl naměřit?
  11. Zrcátka bych měl k dispozici, to by nebyl problém :D Právě to uchycení a zapojení Ty jsi to měl nějak vymyšlený jak to tam narvat?
  12. Nevíte někdo jak by to šlo dodělat?Když pominu výměnu zrcátek z O II. Tohle bylo série u superbu nebo to je nějak dodělaný? Moc bych to chtěl na OI Můj odkaz http://www.youtube.com/watch?v=-SMITxLPKiY&feature=player_embedded
  13. Nejlepší je ho "čistit" průběžně jízdou..někde to pořádně protáhnout...jinak pokud potřebuješ návod jak sundat,rozebrat a vyčistit tak hezkej návod i s fotkama je na foru dieselpower :)
  14. Poslední cca 3 týdny se ztrácí voda...ujedu zhruba 100-200 km, rosvítí se na maxidotu "zkontrolujte chladící kapalinu" doleju většinou 1-2 litry a po ujetí zase 100-200 km to samé.Zkoušel jsem tam nalejt i takovou tu sračku na utěsnění chlad. soustavy a nepomohlo pod autem není louže, na olej. měrce taky nic.Poradtě kudy se může ztrácet.Ráno po nastartování mi jde trochu bílej kouř (cca 2 vtěriny a pak je to ok). Mam zkusit nějak natlakovat kompresorem soustavu? Nebo co kde zkontrolovat?
  15. Tu jednotku znam, ale ten chlápek nic takovýho na autě prý nemá..obyčejný led světla z autokelly a na "něco" to zapojil...zkusím se sním spojit aby mi poradil a pak dám vědět B)
×
×
  • Vytvořit...