Přejít na obsah

Pajaaa6608

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    251
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 630 zobrazení profilu

Pajaaa6608's Achievements

1

Popularita

  1. Odvzdusni spojku a uvidis jestli to pomuze, kdyz ne tak to muze byt hydaulika spojky nebo neco spatne primo ve spojce.
  2. Napoj diagnostiku a napis ktere kody jsou ulozene v pameti zavad.
  3. Jo vymen i civku. Je to spotrebni vec a vevydrzi to vecne. Kup nejakou dobrou znacku. Kdyby ani to nepomohlo tak zmer kompresni tlaky.
  4. Zdravim Damy a Panove, chtel bych se s Vami podelit o prihodu s praskou pakou spojky na prevodovce 02K pro motor 1.6 75kW a myslim ze taky 1.6 55kW and 1.9SDi. Nekdy v roce 2017 jsem pri vymene spojky vymenil i paku spojky protoze jsem mel pocit se uz je trochu volna na tisicihranu. Nekoupil jsem origo ale jednu nemeckou znacku. Nejsem jsi jisty presne ktera znacka to byla tak nechci tady jmenovat. V Roce 2020 jsem mel poruchu na spojce a zjistil jsem ze praska tahle paka spojky. Nastesti se to stalo kousek od domova. Vsimnete si praskliny a taky ohoblovane kontaktni plosky. Doporucuji pokud jezdite s tohle prevodovkou dlouhe trasy napric evropu jako ja a menili jste nekdy paku spojky za neorigo dil, tak doporucuji vozit nahradni paku sebou (nejlepe origo zatim porat jde koupit). Paka jde celkem lehce vymenit.
  5. Zdravim podarilo se to nejak vyresit? Ja mam trochu opacny problem. Na Octavia 1 1.6 75kW AVU mi uz nekolik let pri jizde na dalnici sem tam stoupne ukazatel teploty z 90°C na 100°C a zpatky na 90°C. Posledni pul rok ale uz se to deje hodne casto stim ze ukazatel teploty jde z 90°C na 110°C a zpatky na 90°C. Kamarad mi poradil ze to mozna bude odpalney stabilizator napeti na pristojove desce. Do pristojove desky se mi ale nechce vubec hrabat pokud to nebude uplne nutne. Vymenim cidlo teploty a uvidim jestli to nahodou pomuze.
  6. Tak jsem dal zpatky to stare pal. cerpadlo vypada ze je to ok. Musim nejak vyraklamovat to nove snad to pujde.
  7. Tak nakonec i kdyz jsem vymenil rele pal. cerpadla tak to vypada ze mame stejny problem. Muj pribeh je tento: Golf 4 2001 1.6 16v 77kw kod BFE: v listopadu jsem preventive vymenil pal. cerpadlo za nejakou "myslim ze" dobrou znacku. Nechci nyni jmenovat. Dva tydny to jezdilo bez problemu a pak mi to delalo podobne veci jako Tobe. Sem tam velka strata vykonu az vypnuti motoru ale vzdy to nejak zase naskocilo a dojelo na misto. Nasledne v lednu jsem vymenil rele. pal. cerpadla a vse bylo zda se byt ok. Ale nymi posledni mesic se problemy obnovily. Vsiml jsem jsi ze jen kdyz je asi mene nez 1/3 nadrze. Budu muset dat zpatky to predchozi pal cerpadlo a uvidim.
  8. Jestli diagnostika neukazuje zadne podezdrele chyby tak zkuz vymenit rele palivoveho cerpadla. Mi tohle nedavno pomohlo.
  9. Zdravim, Kamaradovi na O2 2006 Nefunguji zadni sensory pri couvani ale podle diagnostiky jsou spatne jen predni 3, jeden predni je ok. Nevite nekdo jestli je mozne ze spane predni sensory vyradi z funkce i zadni pri couvani?
  10. Pajaaa6608

    chyba ABS

    podivej se na pojistky na baterce jestli jsou ok
  11. Ano myslim ty u motoru. Octavia 1 je ma na baterce a O2 je mam vlastne vedle baterky. Omrkni je jestli jsi to jeste nekontroloval.
  12. Ahoj, vymenil jsi pak pomocny spojkovy valec? Pomohlo to?
×
×
  • Vytvořit...