Přejít na obsah

joža

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

821 zobrazení profilu

joža's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím. Zajímalo by mne jak jsi dopad. Chtěl bych vyměnit taky chladící kapalinu na mé octavii 1,6 tdi cr ,77kw ,rok 2014 hnědý šlem zatím nemám a nevím hlavně jak jsi systém napustil,údajně se napouští vytvořením vakua. A šlo vypustit všechnu kapalinu a dělal jsi i proplach? Díky.
  2. Osobně počítám 300t km ovšem až se nic nevysere vstřik ,egr nebo něco co by DPF pochovalo. Ovšem jezdit s autem normálně a ne jak hovado za studena plný kotel a tak.
  3. Zdravím. Tak dnes jsem připojil auto a vyjelo mi tohle. Tak ty regenerace budou asi ok.
  4. Zdravím všechny. Chtěl bych vědět vaše názory. Nikde se nemůžu dopátrat v jakých intervalech by se měl na octavii 3 1,6 tdi cr ,77KW motor CLHA regenerovat dpf filtr tedy během jízdy . Auto má najeto 93000km a regenerace probíhá po 200-250km na trase Bruntál-Ostrava + město,takže žádná dálnice. Nic nesvítí žádné , závady auto jede normálně. Je ten interval normální? Před tímto vozem jsem měl octavii 2 1,6 tdi cr s motorem CAYC a tam regenerace probíhala po 800km na stejné trase. Zajímalo by mně v jakých intervalech probíhá vám jak na 2.0 tdi cr tak na 1,6 tdi cr. Nebo mám očekávat že něco de do kytek. Děkuji.
  5. Zdravím všechny. Doufám že nedělám zbytečné téma ale nějak pohromadě jsem to nikde pořádně nenašel. Chtěl jsem se vás zeptat kolik máte na svých autech najeto a jaké závady vás provázeli. Někde píšou že u 60 000 km jim odešlo vodní čerpadlo a někde zas že mají nalítáno 350 000 km a bez poruch. Nedávno jsem koupil O III 1,6 tdi cr 77kw, CLHA teraz je na ní 65 000 km a ok až na jednu věc. Při předávkování VIFEM (místo jednoho vršku dva) mi auto hodilo závada start-stop systému , po napíchnutí na diagnostiku auto bez závad. To se stalo jak letní tak zimní vif. Při jízdě bez vif vše ok. Děkuji Všem.
  6. joža

    CAYC zdechne

    Zdravím dva týdny auto jede bez problému nezdechlo ani jednou. Ale děkuji za radu jak mi to klekne tak vím kde hledat chybu. Už mi totiž říkali že to je váhou vzduchu, čidlem otáček a tak. děkuji.
  7. joža

    CAYC zdechne

    Auto má najeto 170000 km a EGR měněný nebyl.
  8. Zdravím. Mám prosbu o radu. Mám octavii 1,6 TDI cr rok 2010 motor CAYC. Nepravidelne sa mi stane že když jedu a vyřadím kvalt tak auto zdechne. Pak normálne nastartujem a vše ok. Stane sa to nepravidelne 500-1000km. Nesvítí kontrolka motoru a VAG nepíše žadné závady. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit...