Přejít na obsah

mitry

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

mitry's Achievements

0

Popularita

  1. Dobrá, snad mi to řekne něco víc. Díky.
  2. Senzor tlaku v pneu nemám, ale myslíte že na to mohlo mít vliv přezití? Jinak v minulých letech s tím nebyl žádný problém.
  3. Ahoj, poslední dobou zlobí ESP, i když se rozjíždím pomalu, začne blikat kontrolka ESP a auto prostě nechce jet dokonce ani po suchém asfaltu a to ani po přeřazení na vyšší stupeň. Stává se to od přezutí na zimní gumy čím dál častěji. Při rozjezdu s vyplým ESP je vše v pohodě. Neví někdo čím to může být..?? Napadá mě akorát špatné čidlo ESP, nic jiného, jsem lajk. Díky za každou radu.
  4. mitry

    Brzdy??

    Ahoj chlapi, octavia II 2006 combi Poslední dobou se při jízdě ozývá pískání od pravého zadního kola. Jsem na zjišťování vad na autě panic :D Tak se ptám Vás, kteří vždy rádi poradí, čím by to mohlo být? Protože po zastavení jsem si šáhl na ALU disk a skoro se na něm nedala udržet ruka jak byl horký, na tož abych šahal na brzdový kotouč :( Doufám že je to jen prkotina. Díky.
  5. Přesně tak, CAN-BUS a máš po problému. ;)
  6. Díky. Určitě se na to podívám a dám vědět jak jsem dopadl :)
  7. Čau chlapi, Nedávno se mi stala taková komická situace. Při jízdě, i když jsem byl připoutaný, tak mi stále řvala signalizace zapnutých pásů, tak jsem to odpojil, podíval se na čidlo a bylo tam zapadlé sezamové zrnko :D Po vyčištění jsem zas vše dal do normálů, signalizace už běhala tak jak má. Pak mi svítila zas signalizace vypnutého airbagu. Bylo to tím jak jsem to při opravě odpojil, tak jsem to nechal napíchnout na diagnostiku a chybu smazali.. Jenže mi to začalo svítit znovu (vím že to po několika kilometrech naskočí znovu), tak se chci zeptat jak to smazat navždy. Díky za odpovědi.
  8. Čau chlapi, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s nějakým zařízením, abych mohl připojit flashku nebo AUX k rádiu CRUISE v OII předeface. ? Díky za odpověď ?
×
×
  • Vytvořit...