Přejít na obsah

Dayez

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dayez's Achievements

0

Popularita

  1. Prodám Škoda Octavia Scout 2.0 TDI 103 kW.Rok výroby: 2008Stav tachometru: 403000 kmNájezd motoru cca 150tis. kmPočet majitelů: 2Původ: ČRPřevodovka: 6ti stupňová manuálníPohon: 4x4Výbava: tažné zařízení, el. ovládání oken a zrcátek, tempomat, automatická dvouzónová klimatizace, klimatizovaná přihrádka, loketní opěrka, vyhřívaná sedadla, zadní parkovací senzory, 17" originální litá kola, xenonové světlomety, ostřikovače světlometů, denní svícení, světelný senzor, dešťový senzor, autorádio s CD přehrávačem, připojení mobilního telefonu pomocí bluetooth, AUX, maxidot, ABS, ESP, ISOFIX, střešní hagusy, posilovač řízení, centrální zamykání na dálkové ovládání, plnohodnotní rezervní kolo, mechanický zámek zpátečky CONSTRUCT, alarm, atd.Servis: Nová ložiska v předních kolech, nové řízení, tlumiče, přední stabilizační tyčky, čepy, pravá poloosa (nové klouby), lanovody ruční brzdy, repas všech brzdičů, rozvody cca 15tis. km, výměny oleje po 15tis., v minulosti výměna motoru - současný nájezd motoru cca 150tis. km. Telefon: 721346419
  2. Hadičky špatně zapojené nebudou protože jsem ten problém měl i před výměnou a to na ně nikdo od výroby nesáhl, potom jsem měnil jednu po druhé abych je právě neprohodil. A netěsnost by taky být neměla když jsem to předělal za nové a dělá to stejně. Jinak je tam stejné turbo jako bylo předtím, z AGR které je regulované obtokem by asi moc nefungovalo...
  3. Mám spíš podezření ze nefunguje kdyz nejde ani ta chcípací klapka, nevím kolik je podtlak? Dá se to někde vyčíst v tý diagnostice? Rád se něco přiučím :) jinak turbo mi přijde že tlačí hrozně málo protože to nejede až to pak spadne úplně do nouzáku.
  4. Zdravím, už fakt nevím co s tím a myslím že mám celkem specifický problém, proto zakládám nové téma. Měnil jsem turbo které má najeto něco málo přes 100 000 protože staré se starým už padal motor do nouze a pouštělo olej. Po výměně však nové noc netlačí a motor padá do nouze, je v za jiné situace cca po 3000 ot. Nefunguje ani chcípací klapka. Všechny podtlak. hadičky vyměněny, N75 taky vyměněn. Chyba z VCDS P 1556 charge pressure control negative deviation. Motor ALH. Prosím někoho kdo se s tím někdo setkal o radu. Díky :)
  5. Dayez

    Termostat

    Vzal jsem Starline no tak se asi není čemu divit :D jen jsem si myslel že alespoň těch 20 tis. km by mohl dát, bohužel nedal ani 500 :(
  6. Zdravím, měl jsem klasický problém s termostatem, po 15 km se voda zcela neohřála a ukazatel teploty vody ukazoval např. jen do čtvrtiny, tak jsem vyměnil termostat za nový, dolil jsem vodu a najednou bylo všechno v pohodě, auto se ohřálo tak rychle jak má. Jenže po ujetí cca 500km je zde problém zpět tak se ptám jestli je možné že by nový termostat odešel tak rychle nebo jestli někdo neví jaký by to mohl být problém. Děkuji.
  7. Dayez

    Řízení

    Dobře, mrknu na ně :)
  8. Dayez

    Řízení

    Jenže mě se stočí volant a zatočí i auto takže já to asi v čepu mít nebudu. Jde mi hlavně o to že při nerovnostech mi volant cuká a je to hodně nepříjemný hlavně když jede auto proti. Každopádně díky moc za reakci :)
  9. Dayez

    Řízení

    Zdravím, mám OC 1 Combi Tdi 81 kW 98´, auto táhne mírně doleva ale když při jízdě přesně srovnám volant do roviny tak jede chvíli rovně a pak zase začne táhnou doleva. Když trefím nějakou nerovnoust jedním kolem je cítit jak mi to škubne volantem. Chtěl jsem se zeptat jestli nemá někdo podobné zkušenosti a čím by to mohlo být ? Jestli vadný posilovač nebo řízení ? Když jsem měl zvednutý předek auta tak se mi nezdálo že by v řízení byla vůle... Díky za reakce :)
  10. Dayez

    Ostřikovače

    Aha, tak vám děkuji za rady :)
  11. Dayez

    Ostřikovače

    Myslel jsem jestli tam není třeba nějaké relé které by se dalo zkontrolovat jestli funguje.
  12. Dayez

    Ostřikovače

    Myslíš na tý páčce ?
  13. Zdravím vás, přestali mi fungovat ostřikovače, dříve šli ale jen když se páčka zmáčkla opravdu silou až k volantu a teď už nejdou vůbec. Měl jste někdo takový problém ? Děkuji za rady :)
×
×
  • Vytvořit...