Přejít na obsah

MasterMr

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

449 zobrazení profilu

MasterMr's Achievements

0

Popularita

  1. Já mám podobný problém. Někdy mi kufr otevřít jde, někdy ne. Když nejde, zmáčknu tlačítko odemčení na tunelu a funguje to. Fakt nevím, čím to je. Tlačítko na dveřích je nové.
  2. Zdravím, při normálním zátahu mám teplotu motoru 90°, když delší dobu brzdím motorem, spadne to na 70° a na volnoběh mi to z 90° spadlo na 80°. Je to normální?
  3. neví někdo, kde bych sehnal ořech na tento bezpečnostní šroub?
  4. MasterMr

    Budíky

    problém vyřešen, stačilo dotlačit displej k desce :-D
  5. MasterMr

    Budíky

    mě by spíš zajímalo, jestli někdo nemá zkušenosti konkrétně s tímhle problémem kdo už ví, na co se zaměřit
  6. Mám problém se zobrazením najetých kilometrů. Čísla nejsou vůbec vidět, ale při vyhřátí auta se postupně ukazují(zleva). Např dnes stálo auto celej den na slunku a zobrazilo mi to první tři čísla a když je opravdu hic, ukáže se třeba i pět. Prej to je studeňákem. Neví někdo jak to opravit? O1 1.8 20V, r.v. 96
  7. mám vadné čerpadlo ABS s kódem 1J0614217A a potřebuji vědět, jestli se tam musí dát čerp. se stejným kódem, nebo se tam může dát jiné? Jestli jo, jaké?
  8. Nastavuje se to jako ve Felicii, později tam přidali tu malou páčku
  9. potřebuji poradit, mám páčku stěračů, která ještě nemá takovou malou páčku pro nastavení cyklovače. Kdybych tam dal tu s tou malou páčkou, bude mi fungovat?
  10. akorát jsem vymontoval zámek a pak ho zase vrátil
  11. kabely to nejsou, funguje to jen když dveře nejsou zacvaklý v zámku a když jsou zavřený a mačkám na čudel, ozývá se ze dveří lehké cvakání
  12. nedávno jsem se vrtal v zámku zadních levých dveří. Od té doby nejde stahovat okno, ale jen když jsou dveře zavřené, když jsou otevřené všechno šlape. Neví někdo, co jsem podělal?
  13. zdravím, mám centrál na DO, ale oba DO se dají použít už jen na ozdobu. Jsou nějaké možnosti, jak je vyměnit?
×
×
  • Vytvořit...