Přejít na obsah

miron.p

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

miron.p's Achievements

0

Popularita

  1. Zdarec borci, včera jsem také měnil rámeček masky na Octavia 3 facelift. Chromový nahrazen černým. Mám černou barvu auta, tak to pěkně ladí. Jen ta demontáž je na hov... Nechtěl jsem demontovat nárazník , tak jsem povolil 4 šroubky na vrchní části a vyklonil plast. Přístup je opravdu špatný. Tak přes 2 hodinky jsem na tom vysel. Poslední packy jsem vylomil. Vracet chrom rámeček tam stejně nebudu. Do servisu jezdit určitě ne. Výsledek stojí za to.
  2. Řešil jsem to i v jiných Škodovkách a dokonce přijel i oblastní poradce a neshledal nic neobvyklého . U mé Oct. 2.0 Tdi 110 KW nejsou ty vibrace volantu tak velké jak u tebe. (kolem 1500-2000 otáček) S čipem nemám zkušenost. Točím motor výš. Miroň.
  3. Mám 2.0 TDI 110 KW manuál přední pohon. Už jsi mi psal (Eda 987) že máš stejnou zkušenost. Ty máš 2.0 TDI 110KW Scout ?
  4. Zdravím, děkuji za odpověď. Na začátku srpna jsem to znovu řešil v servise Škoda a tam provedeno ustavení agregátu, kontrola uložení klikové hřídele a axiálních vůlí a provedeno ustavení výfukového systému. Po týdnu vozidlo vráceno. Výsledek- uvedený projev je charakteristický pro tento typ vozidla a nejedná se o závadu. Řešit už nebudu nemá to cenu. Máš pravdu také točím motor výš. Miroň.
  5. miron.p

    voda vo dverach

    Dnes jsem byl na servise se svou Octa. III a upozornil na vodu ve dveřích. Těsnění vyměněno na počkání ze záruky. Miron.
  6. Máte někdo podobnou zkušenost? Mám Octavii 3 (r.v.. 2014), motor 2.0 TDI 110 Kw, (najeto 35 000 Km) Motor-CKFC. Při jízdě cítím jemné vibrace do volantu (brní volant) i na volnoběh. Už jsem byl v servise, kontrolovali tlaky, vstřiky, přehráli software, kontrola uložení motoru, dokonce vyměnili setrvačník. Jinak je prý vše v pořádku. Potom jsem zajel do jiného servisu Škoda, tam také vše prohlédli a je to prý provozní jev u 2,0 TDI. Při delší jízdě mně to opravdu vadí. Děkuji za info. článek o vibracích ve volantu
×
×
  • Vytvořit...