Přejít na obsah

cevin

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

cevin's Achievements

0

Popularita

  1. To je typická obchodáková stouchacka... hruza des. Jednou jsem byl v PRaze ve fashion arene. Vecerni hodiny - prazdny podzemni parkoviste. Nechal jsem auto v rade mist (cca 15), kde nikdo nestal. Dost jsem spechal. Parkoval jsem blizko levy cary, Za pul h se vrcim k autu a vedle me auto(cerveny). mezi auty max 15 cm. Ďubka v lakování na liste na dverich s cervenym lakem. Jak tak nadavam, tak jde k autu rodinka. Rikam chlapovi, vite ze jste mi odrel auto a on jak vim ze je to od nej. Rikam ze to vychazi na jeho dvere a ze zaparkoval moc blizko. Nakonec jeste hadka ze jsem ja zaparkoval blbe na zacatku a ze teda zavolame policii (20:00 sobota). Nejen ze nerekl ani sorry, ale jeste byl hustej. Choval se jak arogantni idiot. I jeho zena nad nim kroutila hlavou : )), ale nic na plat. Do pulnoci jsem v Praze trcet nechtel, tak jsem nakonec odjel se slovy, ze mu velmi dekuju.... : /
  2. Je mozny chip bez poruseni zaruky ? mimo CR ?
  3. 135kw tdi jde v OIII RS s manualem. Mimochodem OIII scout 135 kw dsg ma na papire prumer asi 5,1/100 : ))))))). Real je hooooooodně daleko. 110 kw scout je na prumernou spotrebu jinde tak o cca litr ale 135kw dsg skoro o tri. Ozi: nemuzou ti tu spotrebu navysovat taky zimni gumy barum ?
  4. Ja mám ted jeste OII face lift 103KW liftback a jezdim s dlouhodobou spotrebou 5,2. Problem je ta vesnice a hrozny cesty. Nikdy jsem teda nic na aute neznicil, ale to bylo spis stesti nez kvalita vozu : ). Pred nejakou dobou mi pujcili ve skodovce yetiho 81kw 4x4 s peknou vybavou. Uplne me to ocarovalo - az na vykon a kufr. Na te moji ceste k domu, kde projedu sestkrat kazdy den jsem byl jak na dalnici. Zadny diry, bouchani nerovnosti nic... pak jsem jel zkratkou pres les a moje nadseni se nasobilo, protoze to auto to hrave zvladlo. Zklamani prislo spotrebou, pri predjizdeni a pri nakladani nakupu do kufru. Pak se me ptala pritelkyne jestli neni neco podobnyho ve velikosti octavia a napadl nas scout : ). Kdybych se nerozjel s vybavou, tak by byl i levnejsi lecktery yeti : ). Jsem na to zvedav po strance spotreby. Mel jsem pujcenyho scouta v Jablonci n. N. a ten mel najeto 1500km. 20 minut jizda mesto, presun do sousedniho mesta po klikaty okresce a zpet znamenal prumer 6l/100. S tim jsem byl moc spokojen. Jeste jsem zjistil, ze byla aktivni klima, tak by slo mozna i mene. Ty by jsi mel jezdit jeste za mene... mas liftback a nizsi svetlou vysku...
  5. Souhlas... 135 kw manual 4x4 scout bych bral hned, ale ta prevodovka DSG je desna a spotrebou uz to neni zajimave po strance naftoveho motoru. Bud uz se vyplati benzin scout 1.8TSI a nebo pak uplne jine auto - viz A6 3.0 tdi spotreba 7.5 jak pises. Se scoutem nebudu mit spotrebu 4,9... to mi je jasne. 4x4 si vezme dohromady s vyssi svetlou vyskou tak litr pri trose optimismu. Bydlim na vesnici. Štěrková cesta 600m k domu. Mám možnost využívat lesní zkratky v okolí a bydlím na severu, kde bývá dost sněhu. Pro mě je scout ideální. Už se na něj klepu : ) za 14 dnů jde do výroby : ).
  6. To je pozitivní zpráva : ). Kolik mas najeto celkem ? Mimochodem ta 135kw verze me zklamala tim automatem. Na to jak DSG byva chvaleno, tak me to neprijde jako dobry automat.
  7. Mám objednaného scouta 110kw, tak jsem zvědav jak to bude zrát me na 17" kolech. 135kw DSg 4x4 jsem měl pujcene a to jelo po městě klidným stylem za 10 : /.
  8. Ahoj, co spotřeba po delší době ?
  9. cevin

    OIII scout 18" trinity

    No asi to dopadne s tema 17". Auto bude cerny s chrom paketem, alu hagus, zrcatka v cernym laku a kola POLAR. Radsi si zaplatim parkovaciho asistenta i dopredu : ). Premyslim taky nad elektrickym oteviranim patych dveri, ale to je taky dilema : ).
  10. cevin

    OIII scout 18" trinity

    tady jsou ty kola videt a vypadaj bombově : ) ale pak uz je ze scoutu opravdu asi jen life style auto : /
  11. cevin

    OIII scout 18" trinity

    Bydlim na vesnici. K domu mam sterkovou cestu 600m. K baraku si muzu ale nemusim : ) zkratit cestu lesem, kudy tahaj lesnici klady. Jezdim po Liberci a Jablonci jednou mesicne Praha. Jsem hrozne nerozhodnej s tema kolama : ). 17" 225/50 nebo 18" 225/40.... je pravda, ze s tema 18" ztratim velkou cast vyhod scoutu ? myslite ze to povede k velkymu omezeni ? diky za nazory mimochodem na 18" jsou levnejsi gumy o 20% oproti tem 17" a ted z vyroby muzu mit ty 18" za priplatek asi 7tis... ale nevim abych pak nebrecel po kazdy vymeteny dire na silnici... kamarad co ma OII rs tak mi je rozmlouva, ze se zblaznim z der na silnici a komfort pujde do haje...
  12. cevin

    Ochrana laku

    Nezkoušel někdo http://www.pikatec.cz ??? Mam objednanou OIII scout černá metalíza a přemýšlím o tom...
  13. Kessy zadany do vyroby mam. S tim jsem byl moc spokojen u zapujcenyho Yetiho. To zni zajimave s tim mavnutim. Me jde hlavne o to aby na byl spoleh na ty paty dvere... nechci si kupovat problem.... u ty audi co jsem mel to bylo uplne bezproblemove. Dnes je ta A6 stara 9 let a porad to funguje bez problemu. Rad bych stejnou kvalitu od škody : ).
  14. Me vyhovuje, ze to nejde od ridice a klickem zavrit.... vozim box na psy a nechtel bych zpusobit omylem katastrofu, kdybych nechal otevrene dvirka pro psa : ). Otevreni se aktivuje klickem, tlacitkem u ridice a tlacitkem na patych dverich ? neni tam nejaky ten senzor ze mavnu nohou pod naraznik a kufr se otevre ?
  15. Zajímá mne názor místního osazenstva na kombinaci OIII scout 2,0 TDI 110 KW a 18" kol.... mate nekdo zkusenosti ? zmeni se moc charakter vozu a pohodli ? diky za odpovedi
×
×
  • Vytvořit...