Přejít na obsah

noxik600

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    256
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 405 zobrazení profilu

noxik600's Achievements

7

Popularita

  1. Co jsem tak četl na různých fórech i od mechaniků, tak “áčko” zadní nápravy seřizovat nejde. Jde jen posouvat celou nápravu, takže lidi všechno vymění a pak to neřeší, nebo dají celou novou nápravu.
  2. Pak kdo se tady za koho označuje, že? Shrnu vlákno: On to vyřešil tak, že své auto udělal technicky nezpůsobilým k provozu, konkrétně odstranil celý stabilizátor. V důsledku toho se auto více naklání, víc se namáhají nápravy,… a pak, až způsobí nehodu, bude vše platit ze své kapsy. Tak se tu mějte, chlapci. Ať vám to jezdí.
  3. Člověka potěší, když se někdo zeptá, ty se mu snažíš pomoct a on tě za všechno jede a ukazuje, jak všechno ví a všechno zná. Proč se teda ptáš, když jsme všichni blbci a ty svou odpověď znáš?? Vlad: Jde, viz opravná sada, ale dohaduj se s..
  4. Abych napsal řešení - dělala to autokamera Niceboy PILOT Q1.
  5. Až se stane nehoda a zjistí, že má auto nezpůsobilé provozu (např. 6.2.2.2.2 Některé spojovací prvky (šrouby, pružiny) upevnění kabiny, karoserie nebo nástavby k podvozku nebo rámu vozidla jsou uvolněné, poškozené nebo chybí nebo spojení zjevně neodpovídá požadavkům výrobce a je bezprostředně ohrožena bezpečnost jízdy vozidla. ) tak bude litovat, že takovou kravinu udělal. Mimo to, konstrukce podvozku(pnutí, silenbloky, pružiny,..) se stabilizátorem napíšu "počítá". Souhlas s HONZAV1
  6. Zítra se na to podívám, díky. Včera jsem zjistil, že mi praskla homo manžeta na straně kola na užším konci[emoji1750]
  7. Zdravicko, poslední týden pozoruju hučení od cca 40km/h, které se zesiluje s rychlostí a je pouze pod plynem, ztiší se/zmizí pokud sundám nohu z plynu nebo vyřadím. A je to stejné při zařazení 2,3,4,5. Nesetkal se s tím někdo, jestli je to ložisko, kloub nebo převodovka? Při plném rejdu je ticho. Diky za rady.
  8. Měl jsem ten samý motor a trochu blbla klapka, mírně kolisal volnoběh. Nenašel jsem chybu a nešlo základní nastavení. Zkoušel jsem poslední možnost - namazat potenciometr klapky Diavou a tím jsem jí oddělal úplně. Dráhy na potenciometru byly vychozené, taky byla původní 1999. Nová neoriginální klapka nefungovala, taky nešlo udělat základní nastavení a zasekávaly se otáčky. Pomohla originální klapka z bazaru.
  9. Jsi v blbé sekci. Jinak základní nastavení nepůjde, pokud je tam chyba. Splňuje všechny podmínky( lambda, katal..), vymaž chyby ve všech jednotkách a pak to zkus znovu.
  10. A pokud při výměně odpojis baterku, tak se vše nastaví samo.
  11. Nevěrohodný signál.. na jiném fóru rušil signál čidla startér a vada ve svazku od čidla.
  12. Prvý problém budů len dorazy. A druhý výfuk? Spojka výfuku či diera?
  13. Ano, klimatizace zatěžuje chladící systém, ale při normální funkci bez výpadků. Vypadávání klimatizačního systému způsobuje cituji: vada v kondenzátoru/výparníku - netěsnost, znečištění, nedostatečná náplň, malý tlak v klimatizaci v okruzích.
×
×
  • Vytvořit...