Přejít na obsah

fluxar

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://

fluxar's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím. Prosím vás, ani za nic se nemůžu dopátrat, jak se správně jmenuje díl na Octavii 1 fce- mřížka ofuku čelního skla a jaké je jeho číslo, popřípadě připnout mi tady odkaz, kde se to dá sehnat. Vřelé díky, Roman.
  2. Dobrý den. Za 600,-Kč vč.pošty? Děkuji, Fluxa fluxar@centrum.cz
  3. Prodám komplet aero stěračů i s raménkama s Octavie II předělané na Octavii I. Stěrače jsou originál Bosch. Cena 450Kč. Preferuji osobní převzetí Frýdek Místek a okolí. Při platbě předem, pošta 50Kč.
  4. Krční opěrka.. Na delší cesty dobrá věc.
  5. Zdar chlapi. Něco pro inspiraci od autopotahy TASO.. A pro Roba - ano je to dobrá volba.
  6. Chlapi, zkuste toto - www.autopotahytaso.cz. Já jsem si tam v lednu nechal šít na míru na OI a stálo mě to 2500kč. Potahy sedí, nekrčí se, dýchají.
  7. Tak jsem si udělal radost a koupil si new brčko. Bohužel jsem sport paket nestihl, tak si to dovybavuju sám. Velká spokojenost, posílám pár fotek. Octaviím zdar!!!!!!
  8. Zdarec chlapi. Zajímá mě jedna věc, jestli s tím máte někdo nějakou zkušenost? Dával jste to někdo dohromady? http://www.e-cat.cz/pi-104179/sortiment-po...ginal-9-00.html http://tuning.shop5.cz/cz-detail-417063-sv...homologace.html Díky, Roman
  9. Zdar chlapi. Prosím Vás, mohl by jste mě někdo poslat návod a popřípadě nějaké foto na montáž držáku na nápoje do octavie1 z Golfa IV? Nejlépe od uživatele Zippáček - http://www.skodaoctavia.cz/sites/default/f...06122010428.jpg - http://www.skodaoctavia.cz/sites/default/f...06122010426.jpg fluxar@centrum.cz Díky moc, Roman
×
×
  • Vytvořit...