Přejít na obsah

Jurajcz

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

588 zobrazení profilu

Jurajcz's Achievements

0

Popularita

  1. @p2p Zdravím. Můžu se zeptat BZB je v pohodě... to jsou ale kody motoru octavie... Jaké kody jsou v pohodě v případě Audi 1.8 TFSI ? Resp. vyskytuje se tenhle problem u audi ? Předem děkuji za odpověd.
  2. Mirda14: jaksi dopadl? Tenhle start sem viděl u jedny ojetiny se 120 tis km. Akorad se to po těch pár vteřinách uklidnilo a motor zněl normálně. Ten tvůj dal tak jako cvaka a to si myslím že se špatně. Ale ten nepravidelny chod pár vteřin po studeném startu je normální? Druhej start už byl ok. Odesláno z mého ASUS_Z00AD pomocí Tapatalk
  3. Pro začátek by to chtělo cenu. Odesláno z mého ASUS_Z00AD pomocí Tapatalk
  4. My to auto chceme hlavně do města a na krátké trasy do práce plus dovolená někam dál. Momentálně máme malé auto a dobudoucna počítám i s rodinou takže něco většího potřebujeme. A v tomhle případě si myslím že ta 1.2 77kw bude dostačující. Jezdím v 1.2 htp a výkonově mi to taky stačí. Jasný předjíždět se s tím nedá ale jako povoz je to dostačující. Měl sem i báwo 2.5i 141 kW kde zase bylo výkonu zbytečně moc pro mě potřeby. Proto a i z důvodu ceny volím 1.2... 1.4 se pohybují už někde jinde v takovej případě už bych šel sáhnout po O2 a to se mi z hlediska designu a doby jakou auto chci vlastnit nejeví jako správný. Akorát by mě to časem lákalo koupit novej model. :) Odesláno z mého Asus zenfone 2 pomocí tapatalk.
  5. A hrozí nějaký rizika u těch O3 s nájezdem cca 60tis? Odesláno z mého Asus zenfone 2 pomocí tapatalk.
  6. To je rozdíl dva roky a ten model už mi přijde takovej za zenitem :) nepotřebuju žádnou extra výbavu, když to bude mít aspoň 4 airbagy a klimatizaci tak budu spokojenej :) ono i ty historii se dá víc věřit když je to 2-3roky staré... Odesláno z mého Asus zenfone 2 pomocí tapatalk.
  7. Co třeba tohle? https://m.sauto.cz/detail?sort=0&c=1&stateIds=2&yearMin=2014&yearMax=0&id=17012978&bodyType=0&priceMin=0&mileageMax=0&priceMax=0&fuel=1&mod=705&page=1&man=93 Odesláno z mého Asus zenfone 2 pomocí tapatalk.
  8. Dobrý den chtěl bych vědět vás názor dívám se po inzerátech na 1.2 tsi 77 kW. Nacházím některé kolem 210 - 250 tis. Je to reálná cena? Většinou mají kolem 60 tis. Najeto. Taky sem našel některé za dobrou cenu ale mají už třeba 200tis najeto. Co si myslíte o tomhle nájezdu? Je to reálné sehnat do 250 tis. Octavii 3? Všem předem moc děkuji za vyjádření. Odesláno z mého Asus zenfone 2 pomocí tapatalk.
  9. Zdravím lidi. Mám možnost koupi octavii combi 1.6 mpi, 2006 rokm, za 115 tis. ale prej žere olej.. Jak moc velký je problém kdyz octavie žere olej ? prej asi 2l na výměnu oleje... Četl jsem o tom tady na foru a prej se mění gufera a pístní kroužky. Ale nějak sem se nedočetl jestli můžou být i nejaké závažnejší / nákladnější problemy s tím spojené... Vím že cena výměny tech gufer a pistních krouzku vijde zhruba na 10-15 tis. což v případě že by auto bylo pak v cajku by se mi ještě vyplatilo vzhledem k tomu že cena je tak nizká. vějšínou sem videl videl stejné octavie za cenu kolem 140 tis. ale kdo mi zaručí že se ten problém neobjeví i na nich... Proto bych rád věděl jestli je ještě něco závažnějšího kvůli čemu by to mohlo žrát olej že by ani ty gufera a kroužky nepomohli.... Co byste mi radili vy při koupi takové staré octavie ? muj strop je 150 tis kč. a když se dívam na ty auta tak sou všechny na stejný brdo at už za 100 tis nebo za 150. A přemyšlím tak že bych radší tech 50 tis. do auta vrazil sám než koupit za 150tis a vrážet do ní třeba taky... Servisní knížky a podobný dokládání historie servisu si myslím u tehle starých aut nemá absolutně smysl... Předem každýmu děkuju za jakoukoliv odpověd.
  10. Caute lidi mohli bysme mi poradit co si myslíte o týhle octávce ? Popř. jestli nejste někdo z okolí kdo ten autobazar znáte nebo by se mi tam mohl na ni podívat ? Jsem ze znojma takže to mám dost z ruky ale bohužel z mého okolí není absolutně výběr a cena téhle se mi dost líbí. Radší bych levnejší a něco do ní narvat sám než koupit za 150 tis. a ve výsledku do ní budu rvát stejně taky... http://autosoft.cz/!new/detail_inzerat.php?id=AUTOBAZARNACHOD%2FA95_16%2F3.8.2016&zBazaru=true
  11. Dobrý den. Zajímalo by mě jak je na tom ojeté 1.4 tsi. Kde jsou takové ty zlomové km. kde začína odcházet různé věci. Problému tohoto motoru sem načetl spoustu ale nikde sem pořádně nezjistil zkušenosti s 1.4 tsi po např. 150 tis nebo i víc. Kolik ten motor vydrží a jaké jsou nejčastější poruchy (hlavně ty nákladnější... když oprava bude stát 5 tis. tak neřeším... ). Četl jsem hodně o problémech 1.8 tsi.... Je stejný problém i u 1.4 tsi ? Myslím tím papání oleje, nákladně opravy... A co řetěz v jakém roce přešly na klasický řemen ? Dá to se to při pohledu na motor poznat jestli mí řetěz nebo řemen ? A celkové co byste mi doporučily při koupi ojeté 1.4 tsi. Uvažuji o Před. popř. po FL a cenový strop mám do 200tis. Rok výroby počítám tak 2008 a víš... takové auto bude mít 150 tis. určitě tak co by mě tam mohlo teoreticky čekat... Jsem opravdu laik určitě si seženu někoho kdo mi auto prohlédně ale rád bych taky o tom něco věděl nerad se spoléhám jen na druhé...
  12. Jurajcz

    Octavia II RS paket kombi

    Ten telefon asi nesedí...
×
×
  • Vytvořit...