Přejít na obsah

vlastik.n

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

647 zobrazení profilu

vlastik.n's Achievements

0

Popularita

  1. Jeden podstatný rozdíl tu je - O2 měla basáky v zadní části dveří, tedy u pánve řidiče a Kodiaq je má v přední části, tedy u nohou. To samo už je špatně a zhoršuje to kvalitu poslechu. Můžete se mnou nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se proti tomu dá dělat 🙂
  2. Nemá smysl zkoušet, neprošlo to. Jediné, co jsem úspěšně reklamoval, bylo praskání krytů světel Kodiaqa od spodní hrany světla nahoru. Začalo to na mlhovkách. Servis nejprve tvrdil, že je to nekvalitní směsí do ostřikovačů. Ale když jsem řekl, že si to na Škodovce ověřím, tak najednou prý Škoda uznala a schválila výměnu obou světel.
  3. Díky za odpověď, mám opraveno. Oxidace kontaktů na řj airbagů, která tím odešla. Po výměně jednotky a nakódování vše v pořádku. V minulosti jsem musel měnit radiátor topení, který propouštěl. Bohužel si servis při opravě topení nevšiml úniku z topení na řj airbagů a postupně se tam rozjela oxidace a zkratovalo se to.
  4. Ahoj. Chci vás tu poprosit o pomoc s problémem na mojí Octavii II r.v.2010 1,6 TDi Greenline. Během jízdy se rozsvítila kontrolka airbagu. Zdánlivě nic neznámého, ale...po načtení chyby jsem zjistil závadu iniciátoru hlavového airbagu řidiče. Problém je ale v tom, že moje auto nikdy (tedy už z výroby) hlavové airbagy nemělo. Má pouze čelní a boční airbagy. To mám ověřeno od výrobce a fyzicky zkontrolováno v autě. Chyba nejde vymazat a při načítání se to tváří, jako že diagnostika neexistující airbag načítá a najde chybu. Za pomoc předem děkuji všem.
  5. Kupoval jsem kameru v madle otevírání dveří a současně i adaptér pro Columbus: https://www.2din.cz/autodoplnky-couvaci-kamery-oem-skoda/ccd-parkovaci-kamera-skoda-2/ https://www.2din.cz/multimedia/video-adapter-pro-park-kameru-vw-rns510-skoda-columbus/ Kabeláž jsem táhl stropem, jen průchodka mezi kastlí a pátými dveřmi byla dost oříšek. Napájení je součástí kabeláže a je dobré ho brát od rádia. Fotky bohužel nemám. Výměna madla za kameru s madlem je pohodovka. Sedí to přesně. Pak už jen nakódování přes WAG Com a je to.
  6. ...ano, do 20% zvýšení výkonu to jde zapsat do TP jako oficiální úpravu. Schváleno MDČR.
  7. Taky jsem to zavrhl po konzultaci se servisákem a zjištění, že v Německu to Policie odmítla absolvovat s Passaty, ačkoli to tam mají povinné. Poldové požádali stát o výjimku. Jinak názor servisáka stejný - uštve to EGR, častěji pálený DPF a to samo o sobě je balík za opravy. Raději uvažuji o homologovaném čipování na 92 kw (z původních 77kw).
  8. Netřeba. U O2 FL jde nakódovat a funguje to.
  9. Mám tuto kameru https://www.autio.cz/42936-kamera-format-pal-do-vozu-skoda-octavia-ii-sedan-i-combi-od-2010-13-integrovana-do-ovlad.html S tímto adaptérem https://www.autio.cz/13573-video-vstup-pro-vw-mfd3rns510.html Napájení kamery od osvětlení kufru a vše funguje super. Octavia2 fl combi.
  10. Prosím o schéma zapojení, protože řeším ten samý problém. Díky moc.
  11. Použil jsem tento odkaz: http://www.netdata.be/iso/? a změnil logo.
  12. Je to tak. U O2 FL MR 2010 jsem to našel v centrální elektrice.
  13. Omlouvám se, pokud vložím něco již uvedeného, ale u mé O2 FL MR 2010 1,6TDi CR jsem to dělal přes VCDS v jednotce centrální elektrika. Tady v kalkulačce pro dlouhé kódování jsem zašktrl Comming home a Leaving home. Následně se to objevilo v MaxiDotu, kde jsem pak mohl nastavovat i čas svícení.
  14. Souhlas s ostatními. Jedenkrát měsíčně to zkouknu diagnostikou a případně spustím nucenou regeneraci. Dělám to proto, že auto jezdí dost krátkých jízd a nechci se dočkat našťouchaného filtru. Pokud je vše v pořádku a nehlásí se žádná závada, nevytahoval bych to ani omylem :-)
×
×
  • Vytvořit...