Přejít na obsah

Beuticek

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    154
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Beuticek

  1. Beuticek

    Bolero

    Ahoj, tohle v zimě dělá každý druhý kus.
  2. Já mám Alpine, to hraje parádně a má to Android Auto / Apple Car Play. Ale nefunguje rozšířené nastavení klimy a topení (naštěstí jsem to měl už nastavené z původního rádia a nemusím do toho sahat). Stálo ale raketu.
  3. Mně odešel spojkový válec. Bohužel ten u převodovky, takže musela ven.
  4. Zkus koupit starší s dírama na bazaru a máš pokoj.
  5. Nádhera. Ta červená se mi líbí čím dál víc 👍
  6. Jj, dělal jsem to u sebe taky. Naštěstí jsem měl lampičky ve dveřích z výroby, takže jen koupit projektory, udělat kabely (propojky od těch lampiček) a vyřezat díry. To šlo celkem hladce, ten plast je měkkej, jde to nožem. Ale musíš postupně, abys neudělal tu díru velkou, jinak bude projektor vypadávat. Zkoušel jsem i projektor z Číny, ale originál je o hodně ostřejší a svítivější.
  7. Já bych to neviděl tak černě. Když ho nebudeš moc týrat, tak to ten motor dá. Díky COVIDu teď taky jezdím krátké trasy a v pohodě (mám už 165 tis.). Jen ho aspoň 1x za měsíc vezmi na projížďku a měň včas olej a filtry.
  8. Já bych to neviděl tak černě. Když ho nebudeš moc týrat, tak to ten motor dá. Díky COVIDu teď taky jezdím krátké trasy a v pohodě (mám už 165 tis.). Jen ho aspoň 1x za měsíc vezmi na projížďku a měň včas olej a filtry.
  9. K.áva,bych jí zadupal 🙈. Upřímnou soustrast.
  10. NB Laser je teď místo Unlimited, svítí stejně dobře, životnost u mě cca rok.
  11. To vypadá jako zamrzlej parkovací asistent.
  12. Beuticek

    Žiarovka

    Je to žárovka, která osvětluje řasy.
  13. Některé budíky to dělaly. Je snad na to aktualizace FW.
  14. Já na ně používám origo čistič od Škodovky All in 1. Zatím to šlo vždycky dobře.
  15. Nevím proč. Já s tím nemám sebemenší problém.
  16. Nene, u kessy je to tak standard. Když máš zapalování na klíček, rozsvítí se to po vytažení klíčku. Tak nevím, jestli to půjde nakódovat.
  17. Právě že jen páskou to nedrží. Je tam hodně nečistot, které do toho lítají, a časem to ta páska neudrží. V návodu je opravdu ještě nějaké lepidlo.
  18. Můžu ti prodat starýho swinga, ten BT má. Musí se to ale nakódovat a zapojit mikrofon. Taky se musí zrušit ochrana komponent. Kdyžtak napiš SZ.
  19. 1.4 TSI je určitě nejlepší motor. Já mám ale 2.0 TDI, teď taky nejezdím dlouhé štreky a zatím to bez problémů drží. Najeto skoro 150 tis. Takže bych se toho nebál. Ale záleží na tom, v jaké kondici ten motor je po předchozím majiteli. 1.4 TSI je určitě jistější volba.
  20. Co Autostyl Trutnov? Spolupracují se SM.
  21. Já buď používám svojí aktivní pěnu (ručním napěňovačem je to pakárna) a stejně to musím vzít teď rukavicí. Byl už jsem i na Puritu v Praze, tam je pecka tlak vody, většinou všechno pustí oplachem.
×
×
  • Vytvořit...