Přejít na obsah

ctverak

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

ctverak's Achievements

3

Popularita

  1. Sani jsem pred nedávnem měnil a držáky se upravovat ani nemusí. U toho levého jsou ubrousil kousek žebra na sání, které tomu držáku prekaželo. Kryt motoru nejde nasadit úplně rovně, ale mě to nevadí.
  2. Děkuji, po novém roce se na to podívám, teď tam mám tu starou Gateway.
  3. Omlouvám se za název, až jsem to odeslal tak mi došlo že jsem neprepsal xka, teď mi to nejde opravit.
  4. Ahoj, kvůli novému rádií jsem chtěl vyměnit starou Gateway 7K0 907 530K za Gateway 7N0 907 530 BH a chtěl jsem ji nakodovat pomocí VCP ale nepodařilo se mi to. VCP na rozdíl od VCDS nemá (a nebo jsem nenašel) instalační list a v kodovani nové jednotky mi chybí snad půlka výbavy? Může my prosím někdo napsat kde je chyba? A nebo gateway kterou jsem koupil je nevhodná do MR07. Dekuji
  5. Ahoj, hliníkové sání jsem koupil přes asistovany nákup na allegru, celkem mě to vyšlo na 1000kc a přišlo přesně za týden od objednání což je super. A chtěl jsem se zeptat jestli kromě samotného těsnění k hlavě jste dávali i nové těsnění klapky a EGR? Jinak už tam budu mít třetí sami, to první vydrželo do 140tkm a teď mám 260tkm. Odesláno z mého PRA-LX1 pomocí Tapatalk
  6. ctverak

    jiri

    O čínském rádiu uvažuji už delší dobu ale po zkušenostech s čínskými značkami telefonů mám celkem obavy o životnost rádia. Chtěl jsem se zeptat jestli má někdo z vás čínské rádio alespoň dva roky a jestli byly s rádiem nějaké problémy například jak funguje za mrazu a nebo naopak v létě.
  7. Chtěl bych poděkovat Rolbarovi za dnešní opravu moji OII. Takový odborný a pečlivý přístup se dneska jen tak nevidí. Ještě jednou díky.
  8. Je ještě anténa k mání?
×
×
  • Vytvořit...