Přejít na obsah

pituke

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

pituke's Achievements

0

Popularita

  1. Ahojte. Mam Octaviu II 1.8 TSI 118kW a mam ju polozenu na letnych pneu 205/55 R16. Planujem kupit rovnake zimne pneu a tieto letne vyhodit a na buduce leto kupit 225/45 R17 elektrony aj letne pneu. Mam vsak dilemu ci su elektrony + 16tky pneu vhodne na zimu. Ma s tym niekto skusenosti? Nemam kupit radsej 15 elektrony aj gumy na zimu? Vdaka za vase nazory.
  2. Ahojte. Kupil som pred nedavnom ojazdenu Ocataviu 2 rocnik 2012 a mam tam dazdovy senzor. Packu na stierace som prepol o jednu polohu vyssie kedy ma senzor udajne fungovat. Zda sa ze to nieco robi, no nechapem co sa nastavuje tym krokovacom hore na packe - ten co ma tie 4 kroky. Viem ze bez senzora sa tym zvysoval a znizoval interval medzi jednotlivymi stermi. No na mojej Octavii ked som prepol z najnizsieho do vyssich stupnov, senzor akoby prestal fungovat a stale stieral. Samozrejme testoval som to za dazda. Vie mi niekto vysvetlit ako cely ten system funguje? Kde je vlastne ta sranda co to snima? To je to na zadnej strane spatneho zrkladla co je vidiet na celkom skle? Na co sluzia tie jednotlive stupne ked nemam ten krokovac ale dazdovy senzor? Vdaka za odpovede.
  3. Vdaka vsetkym za rady. Myslel som ze ked budem jazdit podla palubneho pocitaca bude to ok. Ten motor ma uz celkom dost najazdene, okolo 180 000 a chcel by som aby vydrzal do tych 300 000. Budem teda jazdit tak ako som nauceny a nie ako hovori pocitac. Vdaka.
  4. Ahojte, kupil som ojazdenu Octaviu s motorom 1.8 TSI. V zivote som nemal skodovku, jazdil som dlho na starej Kia Rio RS ktoru som musel vytacat do 3 tisic aby to auto slo, pod 2 tisic zacalo vykazovat podtocenie, cize som zvyknuty dost tocit motor. Teraz ked jazdim na Octavke tak vraj mam radit uz pri 2000 otackach na vyssy stupen. Fakt je ten motor tak spraveny ze sa ma jazdit na tak nizkych otackach? Ide mi skor o komfortnu jazdu, nepotrebujem sa na tom vyblanit, ale hlavne chcem setrit ten motor, no moc nizke otacky asi tiez nie su bohvie ako dobre. Budem rad za vase nazory :).
×
×
  • Vytvořit...