Přejít na obsah

MrakoDrap

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    Auta, zbraně, cestování.

Návštěvy profilu

354 zobrazení profilu

MrakoDrap's Achievements

0

Popularita

  1. Dobrý den, dovolím si zde nabídnout Supa z roku 2006 v motorizaci 2.0 TDi, 103kW, filtr, po servisu s kompletní palubní literaturou a všemi klíči. Auto je původně z ČR, jsem třetí majitel, předchozí je můj kamarád, který měl auto 6 let, takže jej znám. Protože jsem koupil kombi, tak tohle dávám za bezkonkurenční cenu, kterou mi nabídli ve výkupu. Dám ale přednost někomu, kdo to využije pro sebe, než dát přednost překupníkům v bazaru. Pokud se auto neprodá do 10.12.2018, kdy potřebuji uvolnit garáž, tak půjde na výkup. Takže, k autu, kompletní popis: Popis vozidla: Škoda SuperB Rok: 2006 Motor – 2.0 Tdi – 103 kW – EURO4 – s filtrem Najeto: 277.500km STK: 7/2020 – čerstvě po STK Palubní literatura: ANO – servisní kniha, návod k obsluze, technická data. Klíče – ANO – 2 – sklopné s DO (jedna DO nefunguje), tři klíče od zamykanání zpátečky + karta Koupeno v CZ, dva majitelé, poslední měl vůz 6 let, já jsem třetí. Výbava: Comfort – elektrické ovládání oken vpředu i vzadu, zrcátka elektricky ovládaná, xenony, palubní PC, klimatizace – Climatronic, 4x airbag, klimatizovaná loketní opěrka + schránka spolujezdce, centrální zamykání, výškově stavitelné sedadlo řidiče i spolujezdce, ALU 16“ kola s pěknými letními pneumatikami, radio na CD/AUX/USB a další drobnosti. Auto prošlo před několika dny servisem, je tedy po výměně oleje, filtrů, naplnění klimatizace a dalších drobností. Navíc byla dokoupená nová, silná baterie EXIDE na zimu. Celková cena posledního servisu s příslušenstvím byla 18.000,-Kč! Stav vozu: vůz je pravidelně servisován, mj. po výměně dvouhmotového setrvačníku, rozvody dělány v roce 2015. Vykazuje výbornou spotřebu na dálkových trasách a při klidné jízdě se člověk pohybuje kolem 5,3 litrů nafty. Nikde nic nemlátí a nebouchá. Vzhledem k tomu, že minulý majitel extra nedbal na mytí vozu (především v zimě), tak se na voze nachází drobná koroze – ta je aktuálně opravená. Nachází se zlehka na spodních prazích vozu, na spodním rohu levých dveří a zadní části kufru kolem znaku (častá nemoc těchto Superbů). Na voze je kosmetika z provozu. Tomu uzpůsobuji cenu a vše zmiňuji pro pořádek, preferuji seriozní jednání, autobazary ani nevolejte, preferuji přímý prodej. Cena vzhledem k tomu, že spěchám a vzhledem ke kosmetické stráce je luxusních 59.990,-Kč na zánovních zimních kolech, nebo 69.990,-Kč i s ALU s pěknými, zánovními letními pneu na origo discích Škoda 16". Cena je pevná a nabídka platná do 10.12. nebo do zamknutí. Rezervaci udělám při vážném zájmu, jinak kdo dřív přijede a zaplatí, toho auto bude. Prohlídka po předchozí dohodě je na Praze 9 Horní Počernice. Dotazy do SZ. Děkuji.
  2. Dobrý den, klubáci, rád bych vás touto cestou oslovil s prosbou koupě, kdy sháním Octavii I RS nebo 1.8 Turbo. Nesejde mi na tom, jestli to bude sedan nebo kombík, stejně tak na barvě, ale preferuji auto s historií, nehavarované a v zachovalém stavu, zkrátka po pečlivém majiteli. Co určitě nechci - stočenku nebo zbastlený kus. Auto kupuji pro sebe do sbírky, z nostalgie, zvlášť RS. Potencionáolní nabídky prosím do SZ, seriozní jednání samozřejmostí. Děkuji.
  3. Já měnil ve 180tkm u 1.6 FSI - manuál a teď se chystám udělat to samé u 1.8 T ve 183.000km, také manuál. Každopádně to není tak fatální, jako nevyměnit jej u automatu.
×
×
  • Vytvořit...