Přejít na obsah

Jejenda

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

364 zobrazení profilu

Jejenda's Achievements

0

Popularita

  1. Včera jsem prolézal naše CDAAčko a našel jsem naprosto totožně "vynechaný" šroubek, viz příspěvek p2p, žeby stejný mekanik?
  2. Tak už víme co bylo příčinou tohoto zvukového projevu CDAA engine sound.mp3 .. Jakýsi údajný garážník z Pardubic vyměňoval řetěz a vypínák a jediným přípravkem byl hasák a kladivo.. :pest: Doufám že si dotyčný odborník který se na vačkách podepsal přečte tento příspěvek a podívá se na svoji práci, kam až to došlo.. Jestli se bude vůbec s další oct obtěžovat čtením nějakého fóra.. Bylo mi řečeno že unikal olej nejspíš kolem hřídele ven a když to spojím s tím zvukem, domnívám se že se přestavovač marně snažil naplnit olejem. Spotřeba před rozebráním nejmíň 10L, občas cuknutí při rozjezdu a hláška "Do servisu!" na dotu. Rozvod přeskočený nebyl jak jsme se původně domnívali ale VAG ukázal problém s fázováním vačka/klika. Uvidíme jestli se podaří poškozené věci zachránit.. Zbytek vačky chytlý není takže doufám v zázrak. :wacko:
  3. Tak už víme co bylo příčinou tohoto zvukového projevu CDAA engine sound.mp3 .. Jakýsi údajný garážník z Pardubic vyměňoval řetěz a vypínák a jediným přípravkem byl hasák a kladivo.. :pest: Doufám že si dotyčný odborník který se na vačkách podepsal přečte tento příspěvek a podívá se na svoji práci, jestli se bude vůbec s další oct obtěžovat čtením nějakého fóra.. Bylo mi řečeno že unikal olej nejspíš kolem hřídele ven a když to spojím s tím zvukem, domnívám se že se přestavovač marně snažil naplnit olejem. Spotřeba před rozebráním nejmíň 10L, občas cuknutí při rozjezdu a hláška "Do servisu!" na dotu. Rozvod přeskočený nebyl jak jsme se původně domnívali ale VAG ukázal problém s fázováním vačka/klika. Uvidíme jestli se podaří poškozené věci zachránit.. Zbytek vačky chytlý není takže doufám v zázrak. :wacko:
  4. Nene, koupil jsem to od jednoho policajta z Pardubic, majitel mi tvrdil že je tam vyměněný vypínák i řetěz ale pořád se z motoru po ohřátí oleje nad 65°C ozývá při rozjezdu rachot který ztichne od cca. 1800 ot. takže je něco špatně. Dal jsem to na doporučení kamaráda do servisu k p. Jančovi ale ten bohužel nesehnal přípravky na demontáž rozvodu ale podle diagnostiky je to prý skutečně posunuté a ten rachot typuje na nějaký jiný zbývající nevyměněný řetěz. Škoda servis bych volil až jako poslední řešení.
  5. Zdravím, našel by se někdo kolem Ostravy kdo se zabývá opravama těchto motorů / má k dispozici přípravky na demontáž řetězu? Přesněji, potřebuju dát rozvodový řetěz tak jak má být na značky. Předchozí majitel někde na koleně nechal vyměnit řetěz a evidentně to dělali bez přípravků a nejspíš se o zub netrefili. Jede to ale žere 10 l a občas se na Dotu zobrazí hláška "do servisu!" Děkuji za odezvy :palec:
  6. Jejenda

    ElsaWin

    Pardon, nepřiložil jsem odkaz na uložto do přílohy a špatně se vyjádřil.. Nemám heslo k archivům s Elsou které jsem stáhnul, při zběžném proklikání prvního partu jsem si myslel že tam není heslo a mám všech 21 partů stažených. Ve finále je to pod heslem a bez hesla je to bezcené :-( Za datum děkuji :-)
  7. Jejenda

    ElsaWin

    Dobrý den, dostal jsem se k nějakým indíciím, že existuje program Elsa Win, ve kterém by mohly být servisní postupy, přišlo mi to zajmavé. Stáhnul jsem soubory v příloze, s vizí že to vyzkouším ale v poslední fázi na mě vyskočilo heslo. Nemá nědo heslo k těmto archivům / servisní manuál k motoru CDAA? Do kterého roku jsou servisní manuály v offline verzi? Děkuji :-) Elsa.txt
×
×
  • Vytvořit...