Přejít na obsah

Quiktet

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

634 zobrazení profilu

Quiktet's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj ,mam oct. před face r.v 05 chci vyměnit radio asi činu proste u ktereho mi bude zobrazovat klimatronik, něco ses v temtu zmínil že i o zobrazuje i ten klimtronik na jakem radiu?

  2. Jestli máš zezadu ten káblík, tak máš tu starší verzi, která má jen 2 druhy podsvitu. Až novější vybírá podsvit přes nastavení, a zezadu právě není ten kabel. Ohledně toho VW tématu nevím, je otázka jestli to není photoshop, protože čínu jsem zatím viděl skutečnou jen s červeným tématem. Nemám maxidot, takže neporadím, ale přes Canbus konektor vše funguje (klima, parkovaky, udaje z auta-tachometr, tlak v pneu, prostě všechny ty blbůstky)
  3. Dobrý den, potřeboval bych poradit. Mám Octavii 2 PředFL a budu natahovat kabeláž, a potřeboval bych poradit, jak sundat spodní kryt B sloupku. Mám tam to tlačítka na hlídání vnitřního prostoru, a co jsem zkoušel, tak nahoře ten kryt jde odklonit(po odklonění spodní části horního krytu), ale dole je stále někde zachycen, zkoušel jsem to i trochu silou, ale mám obavy, abych něco neurval, včetně toho tlačítka, mohl by někdo poradit jak na to? Děkuji
  4. Existuje více verzí těchto rádií, některé mají odlišně potisklá tlačítka, tak se dají rozeznat, jiná se liší pouze SW nebo HW. Pro nastavení u mého jsou 2 kódy: 8888 a 3711, kterýma se zpřístupní nastavení, nicméně změnit to "červené" VW téma na zelené nejde ani u mého, a to mám nejnovější verzi, kde se dá vybírat asi ze 7 barev podsvitu tlačítek v nastavení, starší verze měli zezadu kabel, který se buď přichytil k rádiu, nebo zůstal volně, a podle toho měl buď zelené, nebo červené podsvícení tlačítek.
  5. Ano, pěkně shrnuto. Asi se snažím to mít zbytečně poctivě zapsané. Přece jenom se jedná jen o půl palce širší disk, pneu a rozměr jinak zůstávají shodné.
  6. To není o tom jestli to tam chci mít zapsaný nebo nechci. Samozřejmě že bych je tam chtěl mít zapsaný, aby byl 100% klid a jistota, ale jak je mám zapsat, když že škodovky nedostanu typový list?:)
  7. 7,5 mají např. 18" Zenithy, který se na O2 normálně používají, takže ráfek opravdu problém není. Nicméně bych se rád dostal k původnímu problému, dokáže někdo poradit, lze to nějak rozumně vyřešit?
  8. řeším to jenom z důvodu toho, že mám havarijní poj., a při případný nehodě bych pak nerad řešil, že kola nebyla podle TP, je to zbytečný dávat pojišťovně jakýkoliv důvod pro nezaplacení škody. Kdybych na tohle nekoukal, už je mám na autě a ani to neřeším. Ty 17ky co nemám v TP, to je čistě jenom papírová záležitost, na tom autě by normálně mohly být už z výroby jako spoustu jinejch, ale nejsou tam, protože je má Superb.......a rád bych si je jen dopsal, aby to bylo oficiální
  9. nevím jestli mi něco uniká, ale nechápu význam toho článku. Jestli měl upozornit na to, že větší kola " nebrat", tak já neřeším zapsání 20" , ale 17, co už mám z výroby povolené, pouze ale s jiným ET oproti druhým 17kám. Jestli jsem to špatně pochopil, rád si to nechám vysvětlit.
  10. Můžu poprosit alespoň o info, od které firmy jsou tyhle kola? Nikde jsem to nenašel, všude je jen "škoda", co jsem koukal, hodně kol je od Ronalu, ale nevím jak tyhle. Zkusil bych štěstí a snažil bych se je dopsat.
  11. Dobrý den, potřeboval bych poradit. Mám možnost zakoupit alu disky Škoda Trifid ( ze Superba), které mají parametry 7,5J x 17“, ET 49. Vlastním Octavia 2 předFL a podle TP mám povolené pouze 7 x 17" H2, ET 54. Lze kola Trifid zapsat do TP jinak, než na základě typového listu, který nemám možnost k bazarovým kolům sehnat? Přecejenom se jedná v obou případech o originální škoda kola. Děkuji za pomoc
×
×
  • Vytvořit...