Přejít na obsah

senior69

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

926 zobrazení profilu

senior69's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím, rád bych věděl správné osazení pojistek v kabině. Mám octavia 1 ,Classic, 1,4 MPi 16 V, 55 kW, BCU, 1U, rv.2004. Hledal jsem pojistku na centrální zamykání a přitom jsem zjistil že skutečné osazení pojistek neodpovídá Manuálu. Děkuju.
  2. Děkuju za dobré rady. Skutečne byl napúl ulomený ten plastový háček a proto táhlo v tom otvoru nedrželo. Shánět nový zámek nebo řešit zajištení táhla nějakou závlačkou nebudu. Absence táhla by neměla být pro provoz auta problémem. Takže ješte jednou dík.
  3. Takže dnes jsem to zase zkoušel . Zámek jsem nedemontoval. Strčím táhlo do otvoru, ale nedrží tam a při malém pohybu vypadne. Na co je tam asi ten plastový háček? Nemá tam přidržovat táhlo v otvoru ? Ješte pozkouším a když ne tak nahodím tapacírung bez táhla. Nakonec - přece táhlo se vlastně nepoužíva a nebude chybět.
  4. Tak dekuju, to mě potěšilo. Nechce se mi rozdělávat zámek. Nemá s tím někdo zkušenost ? Nějakou fintu.
  5. Zdravím, Mám tento problém. Při výměně mechanismu stahovače okna na dveřích řidiče mi vypadnulo táhlo pojistky. Po namontování stahovače jsem táhlo zkoušel dát do otvoru - na obrázku červeně, ale nedá se to . Nevím jestli je to správný otvor a tak prosím o radu. Je to banalita ale už se s tím drbu dost dlouho. Děkuji.
  6. Vybavené. Někdo tu na foru psal, že přidal 1 mm podložku a pomohlo to. Já jsem zkusil opak. Z nového spínače jsem podložku vybral a zašrouboval ho do převodovky. Světla svítí. Děkuju všem za pomoc.
  7. Takže spínač vyměněný po násilné demontáži konektoru. Samostatný konektor na spínač nelze v mototechne dostat. Musíte si koupit celý kabelový svazek. Tak jsem se poděkoval. No ale púvodně jsem chtel vymenit spínač protože mi nesvítily couvačky. Přezkoušel jsem nový spínač mimo vozidla a fungoval. Našrouboval jsem ho a couvačky nesvítily. Spojil jsem přímo přívodní drátky mimo spínače a couvačky svítily. Kde teda múže být chyba ? V převodovce ? Děkuju za tipy.
  8. Děkuju za odpověď, ale doteďka jsme "tahali s dědkem tu řepu " a bezvýsledně. Drží to jak přivařené. Takže musím sáhnout k násilnému odpojení, koupit se spínačem aj nový konektor a piny.
  9. Nazdar chlapi, Nesvítí mi zpětný světla a tak jsem chtěl vyměnit spínač. Vím, že muj dotaz se bude zdát primitivní, ale už hodinu se tu drbu s odpojením konektoru ze spínače. Nevidím tam žádný "čvončlík" kterým se ten konektor uvolní ze spínače. Múžete někdo poradit nějaký fígl ? Hledal jsem na tomto foru aj na googlu, ale nic. Děkuju
  10. Zdravím, takže v servisu mi vyměnili lambdu, vyčistili klapku a přeměřili alternátor. Pomohlo to a vše funguje jak má. Děkuju.
  11. To vím, že škrtící klapku samozřejmě má. Ale ten EGR ventil je prej jen u naftového motoru. U benzínového motoru je údajne Ventil zpětného vedení výfukových plynú, který dodává plyny do jednotky škrtící klapky. Co vy na to ?
  12. Zdravím, Mám oktávku 1,4 12V 55kW a svítí mi kontrolka emisí . Na googlu jsem našel jako možné příčiny - zanesená škrtící klapka a ventil EGR. Má naše oktávka vúbec tyto součásti ? Slyšel jsem, že EGR mají jen nafťáky. Děkuju za odpověď.
×
×
  • Vytvořit...