Přejít na obsah

Petr97

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Petr97's Achievements

0

Popularita

  1. Dobře děkuji moc no jako už jsem na tom najel cca 70 km ale bylo to město + dálnice
  2. zdravím mám dotaz,mám oct 2 před fl 2007 koupil jsem MF volant (před fl ) + jednotku 1K0-953-549-G káblík a kroužek mám 1K0-959-653-C. a po namontování mi nejde posilovač, zkoušel jsem i zakladní nastavení snímače G85 Ale pořád nejede.. nevíte někdo co s tím ? díky moc !
  3. zdravím mám dotaz,mám oct 2 před fl 2007 koupil jsem MF volant (před fl ) + jednotku 1K0-953-549-G káblík a kroužek mám 1K0-959-653-C. a po namontování mi nejde posilovač, zkoušel jsem i zakladní nastavení snímače G85 Ale pořád nejede.. nevíte někdo co s tím ? díky moc !
  4. no přesněji u oct. 2 přece man. klima (climatic) nemá táhla..
  5. No právě jsem si o tom četl... ale každý chce vyměnit ovladaní z climatronicu.. a potom si myslí že se mu z manuální klimy stane climatronic... Ale nikde není dotaz jestli lze manualní klimu ovladat ovládáním od climatronicu..
  6. Zdravím, mám manualní klimu a chtěl bych ovládání vyměnit za ovladání climatronic... ( víc se mi líbí) Šlo by tedy ovládat climatronicem manualní klimu?pokud ano tak jaké piny se popř. musí prohodit ? Jedna se O Škoda Octavia II, a přesněji chci vymenit ovladaní z climaticu za climatronic... Díky za rady...
  7. Zdravím, mám manualní klimu a chtěl bych ovládání vyměnit za ovladání climatronic... ( víc se mi líbí) Šlo by tedy ovládat climatronicem manualní klimu?pokud ano tak jaké piny se popř. musí prohodit ? Díky moc za rady..
  8. Prosím o smazání.. špatně jsem vložil téma.. Děkuji
×
×
  • Vytvořit...