Přejít na obsah

Hans74

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

497 zobrazení profilu

Hans74's Achievements

0

Popularita

  1. Prodám sadu poklic TEKTON 6,5J x 16. Jedna poklice je nepatrně odřená na hraně (viz foto), ostatní jako nové. Na autě jsem je měl asi 2 měsíce. Cena 500,-
  2. Potom moc nechápu o čem vůbec uvažuješ. Pokud bys neuvažoval o novém se zárukou, tak velice těžko budeš hledat něco s tak jasnou historií jako auto od svého táty. Navíc přesně jak píše Ray...pokud bys měl problémové kroužky, tak to už dávno víte.
  3. Hans74

    Svíčky

    Tak na 90 tkm vypadají opravdu slušně. Pro názornost jak vypadaly moje po 65 tkm.
  4. Na svém autě řeším zda nemám špatný pcv ventil. Membrána je v pořádku a když otevřu víčko oleje u nastartovaného motoru, tak má tendenci chcípnout a jde neklidně. Z toho by se dalo usuzovat, že je v pořádku. Ale když z něho odpojím tu trubku a sáhnu do něho, tak mám na prstě tolik oleje jak kdybych setřel prstem olej z měrky a to i po vytření do sucha a ujetí jen 10 km. Chtěl bych požádat někoho ochotného zda by mohl toto vyzkoušet u sebe a usnadnit mi tím rozhodnutí a koupi nového. Mám r.v. 2010 a spotřeba oleje cca deci a půl na tisíc. Díky
  5. Ta spotřeba oleje byla už od začátku tak nějak stejná, nebo se to zhoršovalo ? Mám stejný rok a nějaký olej to bere od samého začátku.
  6. Tak proč to nenapsat...porsche Hradec Králové. Jinak ono nešlo jen o tu pásku, ale použili dokonce i nějakou zelenou barvu a ta fakt nešla dolů. Ale celý ten jejich přístup, v té době ještě ke svému zákazníkovi, byl zoufalý. Schválně jsem si naplánoval tuto zkoušku těsně před výměnou oleje, abych to s tím vlastně spojil, ale i tady jsem narazil i když bylo předem vše dohodnuté. Jaké bylo překvapení, když se mi po týdnu zobrazilo hlášení o servisu a tuto výměnu oleje mi ze začátku vůbec nechtěli zapsat do servisky a zkoušeli, že musím dát nový.
  7. Já jsem váhovou zkoušku absolovoval před dvěma lety. V mém případě to byly vyhozené peníze a už bych to neudělal. Zaplatil jsem nový olej, zapečetěno vše včetně měrky a nepustili mě jak k nalití oleje, tak ani k vypuštění a vážení. Takže z mé strany žádná možná kontrola nebyla a celá zkouška je i o vůli a chuti servisu jestli případně vůbec chce opravu řešit...a většinou nechtějí. A ještě pro názornost posílám v jakém stavu mě auto vrátili. To jsem zjistil až doma a mělo to sice ještě dohru....ale byla to má poslední návštěva autorizovaného servisu.
×
×
  • Vytvořit...